Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Tuinonderhoud kantoortuin

Een kantoortuin kan een waardevol bezit zijn voor de medewerkers, mist deze goed wordt onderhouden. Een goed functionerende kantoortuin kan vergeleken worden met het onderhoud van een particuliere tuin.

Hierbij wordt ook niet volstaan met 4x per jaar het onderhoud uitvoeren, maar minimaal maandelijks tijdens het groeiseizoen.

 

Zon en schaduw

De tuin kan gebruikt worden om er bij lekker weer de pauze door te brengen of er in te kunnen werken.

Daarbij is het wel zo prettig dat er gekozen kan worden voor zon als voor schaduw, indien er zon in de tuin komt. Want schaduw aanbrengen lukt ons nog wel, zon toevoegen zal ons niet lukken.

 

Onderhoud kantoortuin

Een kantoortuin dient in onze optiek altijd representatief te zijn. Dit voor bezoekers en medewerkers. De tuin geeft de eerste indruk als men het bedrijfspand bezoekt.

 

Beeldbestek of resultaatsverplichting?

Om afspraken te maken over het tuinonderhoud kan worden uitgegaan van een beeldbestek of van resultaatsverplichting. Bij een beeldbestek geef je bijvoorbeeld aan hoe hoog het gras maximaal mag worden, wij bepalen dan hoe vaak we komen. Bij een resultaatsverplichting wordt aangegeven 22 of 26x grasmaaien. Als men 22x maait zal er een ander netheidsbeeld ontstaan dan bij 26x.

Bedrijfstuin

Kantoortuin

Het tuinonderhoud voor een kantoortuin kan ook in samenwerking worden gedaan met medewerkers. Ook kan een kantoortuin worden gebruikt als werkplek bij lekker weer. Wij zorgen dan voor schaduw door middel van een zonnedoek, parasols, pergola en/of bomen. Ook zorgen voor onderhoud elektravoorzieningen, verlichting, afwatering en natuurlijk de beplanting.

 

Heldere afspraken

Wat wij ook voor u mogen doen, wij maken graag duidelijke en heldere afspraken. Of het nu een voor onderhoudsperiode van 1 jaar is of 10 jaar. Wij leggen graag alle voors en tegens aan u uit.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens,

Mauritz Broekhuis

Terrein verharding

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.