Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Aanleg terreinverharding

De terreinverharding is veelal een belangrijk onderdeel van het bedrijfsterrein. het realiseren daarvan vergt de nodige kennis en kunde om een duurzame verharding aan te brengen. Denk daarbij aan afwatering, uw klanten en medewerkers vinden het niet prettig als deze de auto uitstappen en in een plas water stappen. Denk daarbij aan onkruidvegetatie en het bestrijden daarvan, dat aan strenge regels is gebonden.  Het verzakken, de kleur en uitstraling zijn allemaal aandachtspunten waar goed over nagedacht dient te worden.

 

Na het denkwerk en planvorming zal de realisatie datgene dat besloten is op de juiste wijze dienen uit te voeren. Wij zorgen daarvoor.

 

Functionaliteit

Welke functie dient de verharding te gaan vervullen? Is het voor vrachtverkeer, auto’s, of een pauzeplek voor medewerkers? Voor de laatste functie is het wel zo aangenaam dat men niet op een parkeerplaats (qua verharding) zijn pauzetijd doorbrengt. Een meer passende bestrating verhoogd het werkplezier.

Onderhoud terreinverharding

Onkruidgroei op uw terreinverharding kan erg storend zijn. Het onkruidvrij houden is essentieel voor het beeld en een goede afwatering. Wij houden de verharding onkruidvrij door middel van een speciale borstelmachine en gewoon water (uit de kraan, sloot, vijver of…..).

Milieuvriendelijker kan niet. Wij informeren u graag.

 

Wij zijn u graag van dienst bij het realiseren en onderhouden van het totale terrein, waaronder terreinverharding. Nadere kennismaking? Bel of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.