Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Over ons

In 1985 is mijn vader Gerard Broekhuis zijn eigen hoveniersbedrijf gestart. De eerste jaren van zijn werkzame leven heeft hij gewerkt bij een groenvoorzieningsbedrijf. De schaal van de particulier en de klein zakelijke markt sprak hem meer aan.  Daarom is hij toen een eigen hoveniersbedrijf begonnen.

 

Vader op zoon

Ik, Mauritz, mocht vaak mee op karwei. En zo is de liefde voor het hoveniersvak overgedragen van vader op zoon. Na de middelbare tuinbouwschool en opgedane werkervaring bij andere bedrijven ben ik in het bedrijf van vader gaan werken. Sinds 2015 heb ik de dagelijkse leiding en ben het aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

 

Werkgebied

Ons werkgebied ligt vooral in het midden van Nederland. Voor ons is dat van Amsterdam tot Apeldoorn met een uitloop naar Zwolle. Ook zijn wij werkzaam in de regio Flevoland zoals Almere, Lelystad en ander plaatsen in de regio. Daarnaast hebben wij in het verleden ons grootste deel van de (vaste)klanten kring opgebouwd in de regio Amersfoort en Hilversum, dit is dan ook de regio waar wij het meeste werkzaam zijn.

 

Soms verhuizen opdrachtgevers en willen ze dat wij hun nieuwe tuin weer realiseren. Als dat dan buiten ons reguliere werkgebied is zeggen we natuurlijk geen nee. Daarnaast……….Nederland is niet zo groot.

 

Samenwerking

Wat ons onderscheidt van andere hoveniersbedrijven is dat we samenwerken met specialisten. Wij zijn goed in maken en onderhouden van tuinen. Andere zijn weer goed in de vormgeving en ontwerp van een tuin. Anderen zijn gespecialiseerd in het bouwen van serres, zwembaden, poolhouses en andere bouwkundige werken.

 

Wij zorgen dat alles op elkaar aansluit qua werkzaamheden, dat het goed wordt uitgevoerd en wij zijn het aanspreekpunt voor alle onderdelen. Wij zorgen ervoor dat het goed komt en er een tevreden opdrachtgever is.

Overkapping in tuin Lelystad

Grote en kleine tuinen en terreinen

Bij ons is geen opdracht te klein of te groot. Juist door opgedane ervaring met samenwerking zorgen wij voor de juiste samenwerkingspartner. Dat we onze passie kunnen delen met hen die passie hebben voor hun onderdeel dat is voor de opdrachtgever erg waardevol.

 

Voordeel opdrachtgever

Waarom is dat waardevol voor opdrachtgever? De opdrachtgever krijgt geen mensen in de tuin die zeggen alles te kunnen maken. Wij vinden dat bedrijven die zeggen dat ze alles kunnen maken feitelijk niets echt goed kunnen maken. Onze opdrachtgever krijgt mensen in de tuin die goed zijn in hun werk en in het onderdeel wat gemaakt moet worden. Of dat nu is het bouwen van een zwembad of het metselen van tuinmuren, wij zorgen er samen voor.

 

Van voortuin tot landgoed en van achtertuin tot bedrijfsterrein, samen zorgen we er voor dat de droom, het idee wordt gerealiseerd en onderhouden.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens,

Gerard en Mauritz Broekhuis

Snoeien heesters

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.