Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Onderhoud terreinverharding

De terreinverharding is een belangrijk onderdeel van de buitenruimte. Dit is voor opslag, parkeren, laden en lossen en noem maar op. Het onderhoud aan de terreinverharding bestaat uit:

  • onkruidbestrijding
  • groene aanslag verwijderen
  • herstel van straatwerk

Alle bovengenoemde onderdelen voeren wij snel en vakkundig uit.

 

Onkruidbestrijding terreinverharding

Wij passen een milieuvriendelijke manier toe om onkruidgroei op de terreinverharding tegen te gaan. Dit doen wij met water (uit kraan of sloot) en een speciale borstelmachine. Deze handeling moet enkele malen per jaar worden herhaald voor het beste resultaat. De frequentie van herhaling is afhankelijk van het gewenste netheidsbeeld. Wij informeren u graag over deze milieuvriendelijke werkwijze.

 

Voegmortel en kitten

Ook zijn er voegmortels en kitten die wij toepassen om de voegen in de terreinverharding af te dichten. Hierdoor wordt de groei van spontane vegetatie beperkt of geheel tegengegaan. Daardoor zullen de onderhoudskosten ook minder worden. Dit kan niet altijd toegepast worden en is van vele factoren afhankelijk, wij informeren u graag.

terreinveharding

Groene aanslag verwijderen

Op schaduwrijke plaatsen welke niet intensief worden gebruikt zal de verharding snel groen worden. Dit gebeurt vooral tijdens de wintermaanden. Hierdoor wordt de bestrating glad en ontstaan er ongelukken. Daarnaast staat het niet zo representatief.

 

Op een milieuvriendelijke wijze, water, verwijderen wij snel de groene aanslag. Geen gebruik van chemicaliën of hogedruk spuit. Dit laatste zorgt voor opruwing van de toplaag. Door deze opruwing zal er zelfs meer vuil en groene aanslag zich gaan hechten. Daardoor ontstaan weer hogere onderhoudskosten.

 

Herstel straatwerk

Herstelwerkzaamheden voeren wij uit aan elke type verhardingen. Of het nu betonklinkers betreft of tegels, geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw terreinverharding weer functioneert zoals bedoeld.

 

Bel of mail ons voor een afspraak.

fietsen terreinverharding

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.