Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Aanleg terreinbeplantingen

Terreinbeplanting zorgt voor een groene en milieu bewuste uitstraling. Dat wil toch ieder bedrijf momenteel? Terrreinbeplanting zorgt voor een groene en milieubewuste uitstraling van uw bedrijf. Daarbij dient deze beplanting wel zijn afgestemd op de bodem en de onderhoudsintensiteit.

Bodem

Voor het welslagen van de terreinbeplanting is het van belang dat er een goed fundament aanwezig is, in deze dus een goede bodem. Het planten in spuitzand of verhardingszand zal weinig beplanting goed doen.  Daarnaast dient het beplantingsassortiment te zijn afgestemd op de aanwezige bodem.

 

Functie terreinbeplanting

Het belangrijkste aandachtspunt voor de terreinbeplanting is welke functie deze dient te gaan vervullen. Dient het representatief te zijn, opvulling of afschermend? Groenblijvend of bladverliezend? De antwoorden op deze vragen bepalen ons advies en ontwerp van het toe te passen assortiment.

terreinbeplanting

Onderhoud terreinbeplanting

Beplanting kan een verfraaiing zijn van de werkomgeving indien met bovenstaande goed rekening is gehouden. Daarnaast is het van belang dat de kosten voor het onderhoud van de terreinbeplanting binnen de perken blijven. Meer informatie over het onderhoud van terreinbeplanting kunt u hier vinden.

 

Afschrijving terreinaanleg

Wat vaak vergeten wordt is dat op de terreinaanleg ook afgeschreven dient te worden. Net als bij een gebouw waar ook afschrijving op plaats vind. De terreinaanleg is onroerend goed en heeft ook een bepaalde levensduur. Daarnaast zal er regelmatig herstelwerk dienen plaats te vinden aan terreinverlichting, afwatering, hekwerken, bestrating en beplanting.

Wij adviseren u graag en nemen bovengenoemde aspecten mee in een totaal ontwerp en planvorming bij nieuwe terreinaanleg.

 

We maken graag een afspraak.

terrein beplanting

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.