Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Reviews

mieke hordijk
mieke hordijk
10:15 04 Jun 23
Onze tuin was een oude bende. Vanaf het moment dat ik een mailtje eruit heb gegooid voor een offerte tot en met het eindresultaat, niets dan lof.Ik had een aantal bedrijven opgezocht die ik wilde gaan bellen voor een offerte. Tuintechnisch buro was de 1ste die ik benaderde. Ik was meteen al verbaasd dat direct na mijn mail ik werd teruggebeld, wat vandaag de dag echt geen gegeven meer is, helaas. Ook een intake afspraak met Alexander, verantwoordelijk voor het ontwerp en beplantingsplan, werd direct en op korte termijn ingepland. Door deze correcte aanpak heb ik niet eens meer de moeite genomen om andere bedrijven te benaderen en besloten om direct met TTB in zee gegaan. Het zou gek moeten lopen als ze uiteindelijk niet aan mijn verwachtingen zouden voldoen.Vervolgens krijg je 3 zeer uitgebreide en uitvoerige begrotingen van Mauritz. Ik weet zelf alles van begrotingen, dus ik weet dat daar echt behoorlijk wat tijd in gaat zitten. Alleen van deze fase al was ik zeer onder de indruk van hun professionaliteit, zorgvuldigheid, hoe uitvoerig en accuraat. Eigenschappen waar ik zeer veel waarde aan hecht. Vervolgens gaat Mauritz met z'n team aan de gang en begint de tuin de vorm van de tekening te krijgen. Van A tot Z betrokken, meedenkend en ook welwillend bij soms de grillen van mijn kant, om soms toch even iets aan te passen naar mijn wensen. Ik ben erg blij met hoe alles is verlopen. Dank voor het harde werken, het mooie ontwerp en prachtig eindresultaat.
Ralph Lindemann
Ralph Lindemann
09:42 28 Apr 23
Carla Wernsen
Carla Wernsen
16:04 28 Mar 23
Heel blij zijn wij met de aanleg van onze tuin. We zijn zeer prettig geholpen door Maurits. Er werd goed meegedacht over de invulling van de tuin. Het totaalplaatje is zelfs mooier geworden dan we in gedachten hadden. We hebben ervaren dat de samenwerking met TTB zeer prettig was. Vaklui en fijne personen.
Noortje Berger
Noortje Berger
16:20 29 Dec 22
Ze hebben een overkapping aan onze schuur gemaakt en de voor- en achtertuin opnieuw beplant.Denken met je mee, komen afspraken na, zijn flexibel, goede communicatie en het resultaat is naar volle tevredenheid. Absolute aanrader!
Diederik
Diederik
09:32 06 Dec 22
Afgelopen jaar hebben Mauritz en zijn team onze tuin volledig gerenoveerd incl de bouw van een garage/schuur. We zijn erg tevreden met het resultaat en de samenwerking!
Robert Raaijmakers
Robert Raaijmakers
14:49 18 Nov 22
TTB heeft voor ons een zeer origineel (out-of-the-box) design opgesteld en uitgevoerd (voor- en achtertuin). Ze zijn van alle markten thuis, altijd vrolijk, gezellig en in voor een praatje. Luisteren goed naar wensen en denken mee op locatie en laten de boel keurig achter! Zeer tevreden met het uitgevoerde werk.
Jan Truin
Jan Truin
09:18 24 Aug 22
TTB heeft goed werk geleverd bij de aanleg van onze tuin. In overleg ontwerp bepaald en naar tevredenheid uitgevoerd. Terrassen betegeld en bestraat , grindpad gelegd, borders aangelegd en beplant, bloembakken geplaatst. Harde werkers, prettige mensen in omgang. Het resultaat mag gezien worden!
Divye Garg
Divye Garg
19:53 20 Jul 22
We hired Mauritz and his company to perform our garden renovation. One of our friends referred us to him. We really liked the professionalism showed by Mauritz. He always listened to our requirements and always suggested options. Ultimately the work performed was of great quality. We would recommend to anyone who is looking for garden renovation.
Verweij Verweij
Verweij Verweij
10:58 03 Jun 22
Bestaande saaie tuin is omgetoverd tot een belevingstuin !Ze zijn vakbekwaam, komen hun afspraken na en punktueel op tijd!Al met al zijn we ZÉÉR tevreden !
Krista Reinders
Krista Reinders
06:53 28 Apr 22
Renauld Vuijk
Renauld Vuijk
11:17 17 Mar 22
De mensen van het Tuin Technisch Buro zijn stuk voor stuk uitstekende vakmensen. Ze zijn heel goed in planning en in de uitvoering van alle werkzaamheden, die bij tuinrenovatie kunnen komen. Ze zijn zeer gemotiveerd en scheppen er plezier en eer in om de tuin om te toveren tot een pareltje. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en goedgemutst, ze zijn een plezier om 'over de vloer te hebben'. Zeer aanbevelenswaardig.
Wendy Muller
Wendy Muller
15:36 07 Mar 22
In het najaar van 2020 een voortuin laten ontwerpen en aanleggen en in de winter van 2021 een achtertuin.Een tuin aanleggen kost behoorlijk wat, maar met TTB krijg je dan ook wel een prachtig, niet alledaags ontwerp waar voorbijgangers bij stilstaan en een tuin vol met bijen en vlinders.Verder zijn alle medewerkers netjes, vriendelijk en professioneel.
Marwil Claassen
Marwil Claassen
22:55 03 Mar 22
Nishtha Kapoor
Nishtha Kapoor
10:46 28 Feb 22
Amazing service by Mauritz and his team. They transformed our backyard into a nice modern space. They provided an end to end service by laying new tiles, installing grass, spotlights and extra switches. Everything was done very neatly and well in time. We are highly impressed by their professionalism and expertise.
Pepijn Van Nieuwenhuizen
Pepijn Van Nieuwenhuizen
10:57 15 Feb 22
Bij TTB Voorthuizen meerdere diensten afgenomen, wij zijn gestart met het laten verplaatsen van 3 bestaande dak platanen. Dit is erg goed gedaan waardoor de platanen weer goed aangeslagen zijn. Daarna heeft TTB een nette offerte uitgebracht voor het bestraten van diverse delen in onze tuin. Daarnaast hebben ze ook een 12V verlichtingssysteem aangelegd. Ook laten wij 1x in de zoveel tijd snoei en opruimwerkzaamheden uitvoeren. Er wordt altijd netjes gewerkt, afspraken worden altijd nagekomen en de prijs kwaliteit is ontzettend netjes. Wij zijn erg tevreden echt een aanrader.
Yvette Huizer
Yvette Huizer
05:13 14 Jan 22
Na 7 jaar kon onze tuin wel een goede opknapbeurt gebruiken. Samen met het Tuintechnisch buro hebben we gekeken hoe we dit het beste konden doen. Zij hebben een nieuw plantontwerp gemaakt waarbij we ook de huidige goede planten nog konden gebruiken zodat de kosten niet teveel opliepen. Ze hebben veel kennis en werken heel professioneel. Wij houden van een wat wildere tuin, niet te strak en daar hebben ze in alle aspecten rekening mee gehouden. Rondom ons hoekhuis staat ook een beukenhaag die we verwaarloosd hadden met snoeien. Sinds zij het snoeien en bemesten hebben overgenomen vorig jaar is de heg nu alweer bijna helemaal gezond en begint hij weer vol te zitten op alle stukken, echt heel fijn.We hebben een abonnement afgesloten zodat ze 3x per jaar komen om de tuin te onderhouden en elke keer dat ze komen kijken we samen hoe de planten het doen en wat wij misschien nog willen toevoegen zodat ze dat de volgende keer mee kunnen nemen. Ook toen er een keer iets niet helemaal naar onze zin was neergezet, hebben ze dit direct hersteld, echt fijn. Door het maandelijkse abonnement zijn de kosten heel goed behapbaar en wij zijn zeer tevreden met de communicatie en het resultaat.
Vanessa Kranenburg
Vanessa Kranenburg
17:56 10 Jan 22
Ik ben lang bezig geweest om de juiste partij te vinden voor de renovatie van mijn voortuin. Ik ben zeer kritisch en van de details dus heb daar veel tijd aan besteed. Uiteindelijk heb ik de opdracht aan Tuintechnisch Buro Voorthuizen gegund. Voornamelijk vanwege het creatieve ontwerp dat ik van hen heb mogen ontvangen en daarnaast was het al snel duidelijk dat Mauritz en zijn vader echte vakmannen zijn. Ik ben uiterst tevreden met het eindresultaat, krijg veel mooie complimenten en kan niet wachten tot de planten gaan bloeien.Puntje van verbetering, efficiënter en vlotter e-mailen. Een reactie kan soms wat lang op zich laten wachten, wat te begrijpen is aangezien Mauritz overdag zelf ook de werkzaamheden uitvoert. Het laatste is voor mij tevens ook een pluspunt – als degene met wie je de opdracht bespreekt ook daadwerkelijk de werkzaamheden uitvoert.Mauritz komt gemaakte afspraken na, is oplossingsgericht, professioneel, klantvriendelijk en verstaat zijn vak. Ik kan Tuintechnisch Buro Voorthuizen van harte aanbevelen en ik zal hen zelf ook weer inschakelen zodra mijn achtertuin aan een renovatie toe is.
elga hoogeveen
elga hoogeveen
13:19 14 Oct 21
Superblij met onze tuin, erg mooi geworden en een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Voor ons nu de derde tuin die ze voor ons hebben aangelegd/verbouwd, dat zegt genoeg! Denken goed mee en niks is teveel gevraagd. Een aanrader!
Gert van Laar
Gert van Laar
21:10 29 Sep 21
Mauritz en Geert hebben onze bestaande vijver opnieuw van vijverfolie voorzien. Dat is professioneel gebeurd, ziet er goed uit, gaat wel weer een tijd mee, we zijn er blij mee. De communicatie verliep heel prettig en we wisten precies waar we aangaande uitvoering, datum en prijs aan toe waren. Een verademing hebben we ontdekt, het grootste deel van de door ons gevraagde tuiniers reageerden niet, vonden de klus te moeilijk, te klein, te ver weg, drukdruk, en waren niet in staat een lange termijn afspraak te maken. Tuintechnisch buro Voorthuizen, Mauritz en Geert, wel, zeer aan te bevelen.
J. Broekhuizen
J. Broekhuizen
17:58 10 May 21
Mauritz en zijn vader hebben onze nieuwe tuin aangelegd. De samenwerking was goed. Wanneer we een vraag stelde via de mail kregen we heel snel antwoord. We zijn heel blij met onze nieuwe tuin!
Stephan Strang
Stephan Strang
19:39 24 Mar 21
We hebben onze tuin volledig laten renoveren door ttb volgens ontwerp van een tuinarchitect. Na een duidelijk en compleet offertetraject is Mauritz nauwkeurig en hardwerkend aan de slag gegaan. Gedurende het traject is hij zeer communicatief gebleven, en open voor kleine aanpassingen die door de architect of onszelf werden gevraagd. Duidelijke en eerlijke eindoplevering, waarna nog enkele verbeterpunten worden uitgevoerd. Mauritz ging uitstekend mee in onze wensen en biedt daarbij ook advies over de aanpak. We raden ttb van harte aan!
Jeroen van Essen
Jeroen van Essen
19:41 22 Feb 21
Wat een top bedrijf. ze waren snel, effectief en vriendelijk. ze gaan zeker onze achtertuin doen
Saskia Hendriksen
Saskia Hendriksen
06:37 24 Nov 20
TTB is een vriendelijk en prettig bedrijf. Goed in de communicatie. Denkt mee en is flexibel. Komt afspraken na levert secuur werk. Zeer tevreden met het resultaat.
Marcel van
Marcel van
08:01 15 Nov 20
Tuintechnisch buro Voorthuizen heeft hele tuin aangelegd, dus grondwerk, bestrating/tegels, borders, terrassen, beplanting. Zijn harde werkers die hun afspraken nakomen, goed meedenken met de klant, adviseren en de wens van de klant respecteren en realiseren. Zij regelen bijna alles voor de klant. Eventuele garantiegevalletjes worden ook allemaal opgelost. Wie kwaliteit geleverd wil hebben, dan kan ik dit bedrijf van harte aanraden.
Josien van Egmond
Josien van Egmond
14:28 29 Oct 20
Bob Wijers
Bob Wijers
10:45 30 Sep 20
De achtertuin en de schuttingen door TTB laten aanleggen. Geen spijt van gehad en erg tevreden met het resultaat! We hadden een paar specifieke wensen en die hebben Mauritz en Gerard uitstekend (met aanvullend advies) verwerkt in de tuin. Naast onze tuin hebben zij tevens de tuin van de buren (en de daarbij horende schuttingen) aangelegd. Het ging om een nieuwbouw project. We kijken uit naar 't voorjaar als de tuin in bloei staat!
Stan Van Dijk
Stan Van Dijk
18:19 30 Aug 20
Goede kwaliteit en heel betrouwbaar bedrijf. Ze houden zich super goed aan de afspraken en de service is top! Snel en gedegen service. Een bedrijf waar ik zeker vaker een beroep op zal doen.
Rik Klifman
Rik Klifman
17:56 01 Jul 20
Bedrijf is professioneel en zijn harde werkers. Komen gemaakte afspraken na en luisteren goed naar je wensen. Geen omkijken naar. Prima bedrijf en voor herhaling vatbaar. 👍👍
Eveline de Wijs
Eveline de Wijs
19:43 26 May 20
Dank jullie wel T.T.B. voor onze mooie achtertuin, die hebben jullie goed opgeknapt! Jullie zijn harde werkers, professioneel, houden je aan de afspraken en laten alles ook heel netjes achter. Top! We zijn blij dat vrienden ons hebben getipt om jullie te bellen. 🙂
Judith Beurskens
Judith Beurskens
18:26 21 Jan 20
Zowel onze voor- als achtertuin door TTB laten aanleggen. We zijn erg tevreden met het resultaat. Mauritz en Gerard dachten mee met onze wensen en gaven professioneel advies om het geheel nog mooier te maken. Ze zijn vriendelijk en werken hard. Correspondentie via mail of telefoon liep ook snel en soepel. Aanrader!
Lloyd Ghauharali
Lloyd Ghauharali
19:38 06 Nov 19
Superblij met onze nieuwe voor- en achtertuin! Naast het maken van een mooi ontwerp, hebben Mauritz en Gerard ook voor de uitvoering zorg gedragen. Vanaf het eerste gesprek was het gevoel goed: ze hebben naar onze wensen geluisterd en deze verwerkt in het ontwerp. Daarnaast zijn ze zeer meedenkend en creatief omgegaan met de uitdagingen in onze tuin. Het zijn echte aanpakkers, vriendelijk, werken netjes en vlot en komen hun afspraken na. Een aanrader!
Barbara van der Graaf
Barbara van der Graaf
15:05 02 Oct 19
Zeer vakkundige en vriendelijke mensen. In korte tijd hebben ze onze voortuin veranderd. Het resultaat is geweldig. Harde werkers die meedenken in leuke oplossingen en die openstaan voor verandering van het plan als het er toch iets anders uitziet dan je had gedacht. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Helen Virtual assistant
Helen Virtual assistant
15:49 09 Jul 19
Heel erg blij met onze nieuwe voortuin! Supermooi resultaat. Tuintechnisch bureau is secuur, vakkundig en het zijn harde werkers.
michael krishnadath
michael krishnadath
19:59 11 Apr 19
Wij zijn erg tevreden, ze hebben uitstekend werk geleverd. Ook de nazorg is uitstekend, precies zoals het hoort te zijn. Wij raden ze van harte aan!
Dayanara Ilaria
Dayanara Ilaria
16:27 26 Feb 19
Vanaf het begin goed contact gehad en voorzien van deskundig advies. Het was meteen zo goed dat ik niet eens andere offertes heb aangevraagd en dat doe ik normaal nooit. Ze denken mee en komen met oplossingen en zijn ook heel vriendelijk en correct. We zijn heel erg blij met het resultaat en raden Tuintechnisch Buro van harte aan.
Leonie van Breeschoten
Leonie van Breeschoten
08:18 29 Sep 18
Twee weken terug heeft Tuintechnisch Buro mijn tuin aangepakt. Hoewel het een kleine tuin was is er veel aan gebeurd: alles ging er uit, nieuwe bestrating er in, L-elementen om verzakking/schuin aflopen op te lossen, en een trellisscherm rondom. Ze hebben netjes en vakkundig gewerkt, overlast voor de buren beperkt en duidelijke afspraken gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat.
Martin Krans
Martin Krans
21:26 20 Apr 17
Vooraf een paar gesprekken gehad over onze wensen. Op basis hiervan heeft Tuintechnisch Buro een drietal offertes aangeboden in verschillende prijsklasses. In overleg met TTB hebben we elementen uit de verschillende offertes bij elkaar gezocht om tot onze perfecte tuin te komen. De werkzaamheden verliepen zeer voorspoedig (er werd hard doorgewerkt!) en het eindresultaat is volledig naar onze wens; ook met de onvoorziene dingen werd goed meegedacht. We kunnen TTB derhalve van harte aanraden!
Ilse van der Zee
Ilse van der Zee
10:33 04 Apr 16
Voor de tweede keer een tuin door Tuintechnischburo laten aanleggen. Ik ben er erg tevreden over. Goed advies, goede kwaliteit en een zeer betrouwbaar bedrijf.
js_loader

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.