Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Kantoortuinen en pauzeplekken

Een goede kantoortuin past bij uw bedrijf of instelling. Denk daarbij aan kleurgebruik (uw logo en bedrijfskleuren), strak functioneel, formeel en zakelijk, design, natuurlijk en losjes, kleurrijk of…….. wat is eigenlijk uw corporate identity? Deze identiteit vertalen wij in een passend tuin- en terreinontwerp.

 

Een goed bedrijfsterrein, bedrijfstuin of kantoortuin is bovenal representatief en kan in stand worden gehouden met minimale onderhoudsinspanningen en dus kosten.

 

Functionaliteit kantoortuin

Voordat we beginnen met ons voorstel zouden we van u graag willen weten welke functies uw bedrijfsterrein of kantoortuin dient te gaan vervullen? Is dat voor opslag, of met name parkeren, ontvangen, pauzeren en nog veel meer functionaliteiten welke we graag in een nader gesprek met u bespreken.

Pauzeplek kantoor

Prioriteiten kantoortuin

Vanzelfsprekend doen wij ons best om uw bedrijfsidentiteit te vertalen in een goed tuin- of terreinontwerp. Ook houden we rekening met de functies die uw bedrijfsterrein of kantoortuin dient te vervullen. Soms strijden functies om de nodige ruimte en budget. Van belang is dat u de prioriteiten aangeeft waaraan het plan wordt getoetst. Denk daarbij aan de te vervullen functie(s), kleur en materiaalgebruik, verlichting, routing e.d.

 

Ontwerpproces

Het ontwerpen van iets, in deze een buitenruimte, is altijd een proces. Een proces dat niet lineair verloopt maar cyclisch. Dat houdt in dat er het nodige overleg dient plaats te vinden en het geven van feedback om het geheel, of onderdelen, aan te passen. Soms is het in een keer goed, soms ontstaat het door voortschrijdend inzicht. Samen komen we er in ieder geval altijd uit.

 

Onze tuin- en landschapsontwerp maakt graag een afspraak met u. Als u hier klikt kunt u hem direct mailen en anders ons algemene telefoonnummer bellen of het het persoonlijke nummer van Alexander 06 – 53 250 362

 

Heeft u al een goed plan? Dat voeren wij ook graag voor u uit.

Graag tot ziens.

Pauzeplek tehuis

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.