Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Onderhoud terreinbeplanting

Het onderhoud van uw terreinbeplanting is essentieel voor de eerste indruk van bezoekers bij uw bedrijf of instelling. Planmatig werken is de basis voor een goed verzorgde buitenruimte. Ook de onderhoudsintensiteit of frequentie is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. U kunt zich voorstellen dat als er op jaarbasis 10 keer onkruid wordt verwijderd een heel ander beeld zal ontstaan dan bij 3-4 keer.

 

Planmatig werken

In het begin van het jaar weten wij ongeveer wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Zoals het hagen knippen doen wij niet in de winter maar in mei/juni en in september/oktober. Zo plannen wij het hele jaar vooruit wanneer we bij u zijn en wat we gaan doen.

Als u er prijs op stelt kunnen we onze jaarplanning voor uw terrein met u delen. Zo weet u ruim vooraf wanneer wij wat gaan doen.

 

Communicatie

Wat wij belangrijk vinden is een goede communicatie. Wij geven een week voordat wij komen, via email, aan dat wij volgende week komen en wat we gaan doen. Ook vragen wij u of er nog speciale aandachtspunten zijn zodat wij, indien nodig, daar de juiste gereedschappen en/of materialen voor mee kunnen nemen om direct uit te voeren.

 

Ook melden wij ons als we op uw terrein zijn gearriveerd en melden ons weer netjes af als we klaar zijn. Dan kunt u, als u dat wilt, het uitgevoerde werk aan het einde van de dag controleren.

Knippen hagen

Vakmanschap bij onderhoud terreinbeplanting

Wij hebben tientallen jaren ervaring in het beheer en onderhoud van terreinbeplanting. Van snoeien, boomverzorging, hagen knippen, gazon onderhoud, onderhoud van borders en overige beplanting. Ook het onderhouden van waterpartijen behoort tot onze expertise.

 

In vertrouwde handen

Uw terreinbeplanting is bij ons hoveniersbedrijf in vertrouwde handen en we geven graag onze referenties af.

 

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor planmatig terreinonderhoud? Bel of mail ons en wij maken graag een afspraak. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot ziens op uw bedrijfsterrein.

Graag tot horens en wellicht tot ziens

Knippen hagen

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.