Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Kunststof overkapping

Een overkapping of veranda van kunststof wordt veelal in combinatie met een aluminium constructie gemaakt. Het kunststof gedeelte is het dak, dat gemaakt is van polycarbonaat. Verkrijgbaar in helder, melkwit of de zonwerende variant IQ Relax (melkwit). Polycarbonaat is een duurzaam materiaal dat eenvoudig te verwerken is in uw overkapping

 

Mogelijkheden onder de veranda of overkapping

Er is vaak de nodige spraakverwarring bij overkappingen of veranda´s. Een veranda is aan de woning bevestigd en een overkapping staat los van de woning. In de overkapping zijn verschillende opties aan te brengen, denk daarbij aan verlichting, verwarming en zonwering.

 

Kosten kunststof overkapping of veranda

De kosten van een kunststof overkapping of veranda op een aluminium constructie zijn lager dan een overkapping of veranda van glas. Daarnaast zijn er de nodige verschillen in kwaliteit van de kunststof. Wij werken samen met leveranciers die een goede kwaliteit leveren.

kunststof overkapping

Plaats van de overkapping in tuin

Een overkapping staat los van de woning en een veranda is aan de woning bevestigd. De plaats van een overkapping in uw tuin is erg belangrijk. De overkapping heeft altijd de nodige impact op de indeling van de tuin. Daarom adviseren wij bij voorkeur vanuit de totale inrichting van de tuin. Hiervoor is een goed doordacht tuinplan de basis. Samen met onze ontwerper bepaald u de afmetingen van de overkapping, de plaats, kleur en de uitvoeringswijze.

We maken graag een afspraak met u. Als u het contactformulier invult, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot ziens in uw tuin.

vrijstaande overkapping

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.