Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hovenier Weesp

Hovenier in Weesp gezocht? Woont u in Weesp of omgeving? Zoekt u de beste hovenier om uw nieuwe tuin te laten aanleggen, of u bestaande tuin te onderhouden? Dan bent u nu aan het juiste adres daarvoor.

 

Hovenier Weesp onderscheidt zicht met de volgende punten:

 1. Weesp valt binnen ons werkgebied en wij zijn dus altijd snel aanwezig.
 2. Een nieuwe tuin begint met een tuinidee. Misschien heeft u een idee of misschien nog niet. Wij zorgen in ieder geval voor een verrassend tuinontwerp, ook in Weesp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus die uw eisen en wensen vertaald in een verrassend tuinontwerp.
 3. Een goed tuinontwerp is een ding, een goede realisatie van dit tuinontwerp is een ander ding. Als hovenier voor Weesp zorgen wij voor een goede tuinaanleg. Zie onze Google reviews. Wij zijn specialist in tuinaanleg en wat we niet zelf kunnen……., dan werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk voor u.
 4. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan mede daardoor garant voor de beste prijs/prestatie garantie.
 5. Nadat uw tuin is gerealiseerd kunnen wij ook zorgen voor het opvolgend tuinonderhoud.
 6. Ook voor kleine onderhoudswerken zijn wij u graag van dienst, van hagen knippen, gazon en border onderhoud tot blad verwijderen en meer….

 

Tuinaanleg in Weesp?

Wat zijn uw eisen en wensen en waar aan te denken bij uw nieuwe tuin in Weesp? Welke functie(s) dient uw nieuwe tuin te gaan vervullen? Een tuin om in te relaxen? Of misschien een tuin waarin u juist lekker kunt werken? Misschien een tuin om uit en in te kunnen eten? Een kindvriendelijke tuin? Heeft u een gezin? Dan misschien een gezinstuin? Of heeft u voorkeur een onderhoudsarme tuin? Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee. Misschien kan onze webshop u ook inspireren?

 

Wat kost tuinaanleg in Weesp?

Als hovenier voor Weesp kunnen we daar pas echt wat over zeggen als het tuinontwerp klaar is. Een 100 vierkante meter gazon aanleggen is goedkoper dan honderd vierkante meter beplanting of bestrating. Bestrating kan bestaan uit betontegels of keramische tegels. Daar zit een groot prijsverschil in.

Daarom gaan wij als het tuinontwerp klaar is het tuinontwerp doorrekenen in een 2-3 tal ramingen voor realisatie. Want laten we wel zijn een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. We leggen het graag aan u uit.

 

Als hovenier voor Weesp zorgen wij voor een goede voorbereiding

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg bij u in Weesp inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Weesp zullen opleveren.

Als hovenier voor Weesp informeren natuurlijk ook uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg.

Hovenier Voorthuizen
Hovenier Blaricum
Tuinaanleg Hilversum
Knippen hagen

Nazorg, service en garantie

Na de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Weesp zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren in uw nieuwe tuin functioneert. Als dat niet het geval is, dan herstellen wij dat. Ook als er beplanting is dood gegaan.

Daarnaast geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit ook zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

Tuinonderhoud

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook graag uw bestaande tuin. Van totaal tuinonderhoud tot specifieke onderdelen zoals gazon verzorging zoals verticuteren, doorzaaien, bemesten, hagen knippen, snoeien en meer.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken met uw hovenier voor Weesp? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin,

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Voorthuizen

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.