Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hovenier Hilversum

Hovenier Hilversum voor een vakkundige tuinaanleg van een verrassend tuinontwerp. Woont u in Hilversum of omgeving en u wilt een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres daarvoor.

 

Waarom het juiste adres voor u? Enkele, voor u, belangrijke punten zijn:

 1. Wij werken graag planmatig en hechten aan een goede voorbereiding;
 2. We communiceren helder en adequaat;
 3. We komen onze afspraken na en als dat niet lukt zeggen we dat vooraf;
 4. Ons hoveniersbedrijf zorgt allereerst voor een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen tuinen en terreinen. Een specialist dus;
 5. Een goed tuinontwerp is de basis voor een goede realisatie van uw nieuwe tuin in Hilversum. Heeft u zelf al een goed tuinontwerp? Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig voor u;
 6. Wij hebben een heldere werkwijze en staan, mede daardoor, voor de beste prijs/prestatie garantie;
 7. En natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor het opvolgende tuinonderhoud.

 

Hovenier Hilversum gevonden en nu?

Welke functie(s) dient uw tuin in Hilversum te gaan vervullen? Wilt u een tuin om in te relaxen? Of een tuin waarin u lekker kunt werken? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Misschien een kindvriendelijke tuin? Een tuin die met uw gezin meegroeit? Een onderhoudsarme tuin? Wij bespreken graag met u uw eisen en wensen. Onze tuin- en landschapsontwerper denkt met u mee en komt, na opdracht, met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, ook daarbij denken wij graag met u mee. Onze webshop kan u misschien ook inspireren?

 

Wat kost dat nu een nieuwe tuin in Hilversum?

Nadat het tuinontwerp klaar is gaan wij het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u zelf het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Zorgvuldige voorbereiding is de fundering voor goede tuinaanleg in Hilversum

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Hilversum zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Hilversum.

Hilversum tuinontwerp
Hoveniersbedirjf Hilversum
Tuinaaleg Hilversum

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Hilversum zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Zijn er vragen?  Wilt u graag direct een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Hilversum of omgeving? Dan kunt u ons iedere werkdag bellen of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Tuinonderhoud Hilversum

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.