Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hovenier Amersfoort

Hovenier Amersfoort voor een verrassend tuinontwerp en vakkundige tuinaanleg. Woont u in Amersfoort of omgeving of gaat u binnenkort verhuizen naar of binnen Amersfoort? Dan wilt u natuurlijk ook een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres daarvoor.

 

Waarom het juiste adres voor u? Enkele, voor u, belangrijke punten zijn:

 1. Ons hoveniersbedrijf zorgt allereerst voor een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen tuinen en terreinen. Een specialist dus.
 2. Een goed tuinontwerp is de basis voor een goede realisatie van uw nieuwe tuin in Amersfoort. Heeft u zelf al een goed tuinontwerp? Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig voor u.
 3. Wij hebben een heldere werkwijze en staan, mede daardoor, voor de beste prijs/prestatie garantie.
 4. Wij zijn bekend met de verschillende grondsoorten in Amersfoort.
 5. Ook verzorgen wij het tuinonderhoud van bestaande tuinen en terreinen.

 

Hovenier Amersfoort gevonden en nu?

Welke functie(s) dient uw tuin in Amersfoort straks te gaan vervullen? Wilt u een tuin om in te relaxen? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Of een tuin waarin u lekker kunt werken? Misschien een kindvriendelijke tuin? Een onderhoudsarme tuin? Een tuin die met uw gezin meegroeit? Wij bespreken graag met u uw eisen en wensen. Onze tuin- en landschapsontwerper denkt met u mee en komt, na opdracht, met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, ook daarbij denken wij graag met u mee. Onze webshop kan u misschien ook inspireren?

 

Wat kost dat nu een nieuwe tuin in Amersfoort?

Nadat het tuinontwerp klaar is gaan wij het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u zelf het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Zorgvuldige voorbereiding is de fundering voor goede tuinaanleg in Amersfoort

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Amersfoort zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Amersfoort.

Hovenier Amersfoort
Hovenier Blaricum
Hovenier Blaricum

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Amersfoort zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Zijn er vragen?  Wilt u graag direct een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Amersfoort of omgeving? Dan kunt u ons iedere werkdag bellen of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Amersfoort

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.