Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Haag knippen

 

Een haag goed knippen is een hele kunst, wij verstaan die kunst. In de periode mei/juni dient uw haag te worden geknipt. Een goed geknipte haag is een lust voor het oog. Sommige haag soorten worden 1-2x per jaar geknipt en anderen 3 tot 4x. Wij knippen met fluisterstille accu heggenscharen. Wel zo fijn voor u en uw buren.

Wij zorgen  niet alleen voor het vakkundig knippen van uw haag maar geven direct na het knippen speciale haagmeststof,opdat de haag kan herstellen van het knippen. Ook maken we de haagvoet vrij van onkruid en, indien gewenst, nemen we het groenafval mee en laten het werk netjes achter. Meer informatie over het knippen van hagen, klik hier en lees verder.

 

Actie dagdeel een vakbekwame hovenier in uw tuin

Naast haag knippen kunnen we, als we bij u zijn, natuurlijk ook andere onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in uw tuin. Dat scheelt u voorrijkosten voor het overige onderhoudswerk.

Uw investering

 • Dagdeel hovenier 325,- euro
 • Hele dag hovenier 535,- euro

Vermelde bedragen zijn inclusief:

 • Btw
 • Gebruik machines
 • Voorrijkosten

Afvoer tuinafval in overleg met u evenals het toedienen van de juiste bemesting want dit hangt af van de haagsoort en het aantal strekkende meters.

 

Wilt u ook een afspraak? Bel 06 – 41 64 72 55 of mail ons . U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met u op

 

Graag tot ziens in uw tuin.

Mauritz Broekhuis

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.