Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Renovatie bestaande erfafscheiding

Renovatie bestaande erfafscheiding vindt plaats na vele jaren. De aanwezige erfafscheiding wilt u vervangen. Wat en waarmee vervangen? Een aanwezige haag of een schutting? Een haag zal bij slecht onderhoud in de loop der jaren te breed worden voor uw tuin. Deze terugknippen of vervangen? Dat hangt helemaal af van welke haagsoort is toegepast. De ene plant kan zich snel herstellen en de andere zal door fiks terugknippen nooit meer terugkomen.

 

Hagen renoveren

Zoals al aangegeven de ene haagsoort overleeft een fikse snoeibeurt en zal na de ingreep zich weer gaan herstellen. Dan heeft u snel weer en mooie dichte haag. Wanneer dit uitvoeren? Ook dat hangt af van de soort. De meeste soorten kunnen het beste in het voorjaar worden teruggezet (dit is diep snoeien).

 

Nieuwe planten aanbrengen vergt de nodige voorbereiding. Het verwijderen van een oude haag kan best lastig zijn, vooral om de wortels te verwijderen. Na het verwijderen van de wortels dient ook nieuwe grond te worden aangebracht met voldoende voedingsstoffen.

Schutting zwart

Kant en klaar hagen

Er zijn ook kant en klaar hagen te koop. Deze worden op de kwekerij zo opgekweekt dat deze voldoende zijn dichtgegroeid. Jaren van opgroeien en knippen en een zorgvuldige wortelsnoei zorgen ervoor dat deze hagen probleemloos in uw tuin kunnen worden aangebracht. U hoeft geen jaren meer te wachten op een dichte haag. Dat een dergelijke haag meer budget vergt spreekt voor zich.

 

Renovatie en herstel schutting

Een schutting heeft ook niet het eeuwige leven en die kan na verloop van jaren omvallen of door wind scheef gaan staan. Soms behoeven alleen de palen te worden vervangen en soms de hele schutting. Wij herstellen erfafscheidingen zodat u weer snel de gewenste privacy heeft.

 

Advies in uw tuin? Of wilt u een origineel ontwerp voor uw erfscheiding? Bel of mail ons, of vul het contactformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook iedere werkdag tijdens kantooruren op ons gratis service nummer (zie boven).

Groene schutting

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.