Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Plaatsen metalen schutting

Het plaatsen van een metalen erfafscheiding is in de eerste plaats een duurzame oplossing met vele mogelijkheden. Er zijn vele mogelijkheden. Van een open erfscheiding of hekwerk tot een dichte metalen schutting.

Het voordeel van een metalen erfafscheiding is dat deze lang mee gaat, heel lang. Er is veel mogelijk in metaal toepassingen. Denk aan gebruik van cortenstaal in combinatie met rvs. Of gepoedercoacte schuttingen of hekwerken. Ook aluminium is een metaal dat veel wordt toegepast bij plaatsen metalen schutting.

 

Er is zoveel mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is het meest geschikt voor uw situatie? De verschillen tussen de verschillende metaalsoorten? Hoe zit het met onderhoud? De levensduur? En wat zijn de kosten? Wat is het meest passend in uw situatie? Wij benaderen het vanuit de totaalvisie voor uw tuin. Een samenhangend geheel. Dat voorkomt teleurstelling achteraf.

Aluminium schutting

Metalen schutting en hekwerken

Verschillende metalen gaan op een gegeven moment gaan roesten, zeker bij geen goede verduurzaming. Daarom vind verduurzaming plaats om dit roesten te voorkomen. Dit beschermt de metalen erfafscheiding tegen weersinvloeden. Hierdoor gaat veroudering minder snel. Zo zijn er verschillende manieren om het metaal te beschermen, zoals:

  • Thermisch verzinken en voorzien van kunststof coating.
  • Aluminium voorzien van een kunststof coating.
  • De kerndraad galvaniseren.

 

Van idee tot realisatie

Er zijn immers vele leveranciers van metalen schuttingen en hekwerken. Wat wij belangrijk vinden is dat de het geheel past in de wenselijke tuinsfeer. Het geheel moet kloppend zijn en niet als los zand aan elkaar hangen. Hier bedoelen we mee dat het hekwerk aansluit bij de stijl van de architectuur van de woning. Daarnaast is de erfafscheiding een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Het zou vreemd zijn om te kiezen voor een metalen erfafscheiding en een kunststof waterelement en houten verlichtingsarmaturen.

 

Wij zorgen voor een passend tuinontwerp waarbij de metalen schutting of hekwerk wordt meegenomen in het geheel.

 

Afspraak in uw tuin?

Wilt u een vrijblijvend advies in uw tuin? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij reageren binnen 2 werkdagen. Wilt u niet zo lang wachten? Bel dan, op werkdagen tijdens kantooruren, ons gratis servicenummer 0800 -750 75 75.

 

Graag tot ziens in uw tuin.

cortenstaal met groen

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.