Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hout en beton schutting

Voor het maken van een goede erfafscheiding zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit een houten schutting, een betonnen schutting of een combinatie van beiden. Daarnaast kunnen we ook een meer creatieve erfafscheiding ontwerpen en realiseren. Denkt u hierbij aan toepassing van metaal, glas of cement gebonden vezelplaten. Voor iedere schutting geldt dat de duurzaamheid wordt bepaald door de palen waar deze op bevestigd wordt.

Een houten schutting bevestigd op betonpalen zal langer meegaan dan een schutting bevestigd op houten palen.

 

Hout en betonschutting

Er zijn vele kleuren en vormen van betonpalen en houten schuttingen. De houten schutting kan bestaan uit douglas, lariks, vuren of grenen schuttingdelen, al dan niet behandeld. Het voordeel van een houten of betonschutting ten opzichte van een haag is dat u binnen 1 dag privacy heeft en niet hoeft te wachten totdat de haag is volgroeid.

 

Laat uw schutting begroeien met bloeiende en/of groenblijvende klimplanten. Probeert u eens de groenblijvende Clematis. Die bloeit in het voorjaar in de kleuren wit of roze en is ook nog eens groenblijvend. Een goed alternatief voor de tot vervelens toe gebruikte klimop.

Hout en betonschutting

Betonschuttingen

Een degelijke vorm van erfafscheiding zijn geheel betonnen schuttingen. Deze zijn in vele prints en kleuren te verkrijgen. Hou er rekening mee dat de kleuren onder invloed van het zonlicht kunnen gaan vervagen. Op de schaduwkant kan groene aanslag voorkomen. Beton is een ruw materiaal dat vuil makkelijk vasthoudt, dat houdt in dat in de loop der jaren de kleuren gaan vervagen en vuil worden.

 

Creatieve erfafscheiding

Een erfafscheiding kan een dominante factor zijn, zeker in kleine stadstuinen. Een standaard houten of betonschutting kan snel vervelen. Wilt u een originele en duurzame erfafscheiding? Van hout, metaal, glas, composiet of anderszins? Neem dan hier contact met onze vormgever op en geeft uw voorkeuren aan. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

 

Als u een advies wilt voor uw specifieke situatie, bel of mail ons, of vul het contactformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op.

Schuttingen

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.