Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Onkruid vrije tuinbestrating

Onkruidvrije tuinbestrating, wie wil dat nu niet? Want onkruid dat groeit in de voegen van uw sierbestrating kan behoorlijk irritant zijn. Als u dit niet wilt kost het u veel tijd en energie om dit (regelmatig) te verwijderen.

Er is een oplossing daarvoor. Het voegen van uw bestrating. Hierdoor zal er minder of geen onkruidgroei meer zijn. Ook zal dit het omhoogwerken van zand door mieren tegengaan.

 

Verschillende voegmortels voor onkruidvrije tuinbestrating

Er zijn verschillende voegmortels te koop die waterdoorlatend zijn of juist niet. De keuze van het type voegmortel wordt ook bepaald door de keuze van het bestratingsmateriaal en de ondergrond/opbouw van het te verharden deel. Daarnaast speelt ook de belasting van de bestrating mee. Denk hierbij aan aan een voetpad, terras of de oprit. Ook van belang is de voegbreedte. Afhankelijk van welke sierbestrating u kiest, adviseren wij de bijpassende voegmortel.

 

Verschillende soorten sierbestrating

Voor ieder type sierbestrating is er een voegmortel. Of het nu een klinkerbestrating is of tegels, wij zorgen ervoor dat de juiste voegmortel wordt toegepast. Wij passen enkel voegmortels toe die esthetisch verantwoord zijn, kostenbesparend, veilig en duurzaam zijn. Kortom door het voegen van uw bestrating voorkomt u het groeien van onkruid in de voegen van de bestrating op een milieuvriendelijke manier.

 

Verschillende kleuren voegmortel

U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren voegmortel, van zwart tot grijs, bruin en wit. De kleur en breedte van de voeg is bepalend voor het eindbeeld. Wij adviseren u graag.

Voegen sierbestrating

Onderhoud voegen voor onkruidvrije tuinbestrating

Ook bestrating heeft zijn onderhoud nodig en dus ook de voegen om te zorgen voor onkruidvrije tuinbestrating. Wij adviseren om als u uw bestrating wilt laten voegen dan eerst het zandbed te stabiliseren. Door het toepassen van een ondergrondstabilisator zal er minder onregelmatige verzakking(en) optreden. Hierdoor zal er minder onderhoud aan de voegen nodig zijn. Door verzakkingen, vocht en vorst kunnen voegen los raken. Dan kan op eenvoudige manier de voeg worden schoongemaakt en met een reparatieset de voeg(en) worden hersteld.

 

Als u vragen heeft bel of vul het contactformulier in met uw vraag.

Graag tot horens en wellicht tot ziens

Onkruidvrije bestrating

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.