Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Tuinaanleg nieuwe tuin Voorthuizen

Tuinaanleg nieuwe tuin in Voorthuizen? Bent u woonachtig in Voorthuizen of omgeving en u bent u van plan een nieuwe tuin te laten aanleggen? Dan bent u nu aan het beste adres daarvoor.

 

Waarom het beste adres denkt u wellicht? We noemen enkele, voor u, belangrijke punten:

 1. Wij zijn gevestigd in Voorthuizen;
 2. Wij werken graag planmatig;
 3. We communiceren helder en adequaat;
 4. We komen onze afspraken graag na en als dat niet lukt zeggen we dat van te voren;
 5. Iedere goede tuin begint met een tuinidee wat uitgewerkt wordt in een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus;.
 6. Een goed tuinontwerp is een ding, een goede realisatie van dit tuinontwerp is een ander ding. Wij dragen er zorg voor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn specialist in tuinaanleg en wat we niet zelf kunnen…….,  dan werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk voor u;
 7. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan mede daardoor garant voor de beste prijs/prestatie garantie;
 8. Natuurlijk kunnen wij ook voor het opvolgende tuinonderhoud zorg dragen.

 

Uw nieuwe tuin en nu?

Welke functie(s) mag uw nieuwe tuin te gaan vervullen? Een tuin om in te relaxen? Misschien een tuin waarin u lekker kunt werken? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Wellicht een kindvriendelijke tuin? Heeft u een gezin? Dan misschien een gezinstuin? Of bij voorkeur een onderhoudsarme tuin? Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee. Misschien kan onze webshop u ook inspireren?

 

Wat kost een nieuwe tuin in Voorthuizen?

Daar kunnen we pas echt wat over zeggen als het tuinontwerp klaar is. Een 100 vierkante meter gazon is goedkoper dan honderd vierkante meter beplanting of bestrating.

Daarom gaan wij als het tuinontwerp klaar is het tuinontwerp doorrekenen in een 2-3 tal ramingen voor realisatie. Want laten we wel zijn een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. We leggen het graag aan u uit.

 

Een goede voorbereiding is de basis voor een goede tuinaanleg in Voorthuizen

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Voorthuizen zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Voorthuizen.

Tuinontwerp Amersfoort.
Hovenier Blaricum
Tuinaanleg Hilversum

Nazorg, service en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Voorthuizen zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren in uw nieuwe tuin functioneert. Als dat niet het geval is, dan herstellen wij dat. Ook als er beplanting is dood gegaan.

Daarnaast geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit ook zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Voorthuizen of omgeving, bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin,

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Vaste planten border

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.