Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Tuinaanleg nieuwe tuin Bilthoven

Tuinaanleg nieuwe tuin in Bilthoven? Woont u in Bilthoven of gaat u binnenkort verhuizen naar of binnen Bilthoven en u heeft of u krijgt een tuin? Dat is een geweldig bezit en uw tuin vormt een belangrijk onderdeel van uw woonplezier. Wij realiseren graag uw tuinwensen. U bent aan het beste adres daarvoor.

 

Waarom het beste adres? We noemen enkele, voor u, belangrijke punten:

 1. Wij werken graag planmatig;
 2. Wij communiceren helder en adequaat;
 3. We komen graag onze afspraken na en als het niet lukt laten we u dat vooraf weten;
 4. Een goede tuin begint met een tuinidee wat uitgewerkt wordt in een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus;
 5. Een goed tuinontwerp is een ding, maar een goede realisatie van dit tuinontwerp is een ander ding. Wij dragen er zorg voor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn specialist in tuinaanleg en wat we niet zelf kunnen……., dan werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk voor u;
 6. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan mede daardoor garant voor de beste prijs/prestatie garantie;
 7. En natuurlijk kunnen we zorgen voor het opvolgende tuinonderhoud.

 

Uw nieuwe tuin in Bilthoven en nu?

Welke functie(s) mag uw nieuwe tuin te gaan vervullen? Misschien een tuin waarin u lekker kunt werken? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Een tuin om in te relaxen? Wellicht een kindvriendelijke tuin? Heeft u een gezin? Dan misschien een gezinstuin? Of bij voorkeur een onderhoudsarme tuin? Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee en zorgen voor een zorgeloze tuinaanleg. Misschien kan onze webshop u ook inspireren?

 

Wat kost een nieuwe tuin aanleggen in Bilthoven?

Daar kunnen we pas echt wat over zeggen als het tuinontwerp klaar is. Honderd vierkante meter gazon is goedkoper dan honderd vierkante meter bestrating of beplanting, ook in Bilthoven.

Daarom gaan wij als het tuinontwerp klaar is het tuinontwerp doorrekenen in een 2-3 tal ramingen voor tuinaanleg. Want laten we wel zijn een tuinontwerp kan op vele manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Spitten tot 20 cm. diep of tot 80 cm. een groot  verschil in prijs en kwaliteit. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Dit maken wij voor u inzichtelijk in de verschillende ramingen. Dan ziet u wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Op deze manier kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. We leggen het graag aan u uit.

 

Een goede tuinaanleg is de basis voor jarenlang tuinplezier in Bilthoven

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Bilthoven zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Bilthoven. Want een goede buur is beter dan een verre vriend en we houden uw buren graag te vriend, ook voor u.

Tuinontwerp Bilthoven
Hoveniersbedrijf Bilthoven
Tuinaaleg Bilthoven

Nazorg, service en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Bilthoven zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren in uw nieuwe tuin functioneert. Als dat niet het geval is, dan herstellen wij dat. Ook als er beplanting is dood gegaan.

Daarnaast geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit ook zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Bilthoven of omgeving, bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin,

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Tuinonderhoud Bilthoven

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.