Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Tuinaanleg nieuwe tuin Barneveld

Tuinaanleg nieuwe tuin in Barneveld? Bent u woonachtig in Barneveld of gaat u verhuizen naar of binnen Barneveld? En u wilt een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u nu bij ons aan het beste adres daarvoor.

 

Waarom het beste adres zult u misschien denken? We noemen enkele, voor u, belangrijke punten:

  1. Iedere goede tuin begint met een goed tuinidee dat uitgewerkt wordt in een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus.
  2. Een goed tuinontwerp is een ding, een goede realisatie van dit tuinontwerp is een ander ding. Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk.
  3. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan daardoor voor de beste prijs/prestatie garantie. En een goede voorbereiding is het halve werk en een slechte voorbereiding vertaald zich altijd terug bij de tuinaanleg.

 

Een nieuwe tuin in Barneveld en nu?

Welke functie(s) dient uw tuin te gaan vervullen? Een tuin om in te relaxen? Misschien een tuin waarin u lekker kunt werken? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Wellicht een kindvriendelijke tuin? Heeft u een gezin? Dan misschien een gezinstuin? Of bij voorkeur een onderhoudsarme tuin? Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee. Misschien dat onze webshop u kan inspireren?

 

Wat kost een nieuwe tuin in Barneveld?

Als het ontwerp klaar is gaan wij het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk bij tuinaanleg in Barneveld.

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit. Daarna stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Barneveld zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Barneveld.

Tuinontwerp Amersfoort.
Hovenier Blaricum
Stadstuin Diemen.

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Barneveld zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Barneveld of omgeving, bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Blaricum

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.