Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Tuinaanleg Hilversum

Tuinaanleg Hilversum voor de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Hilversum. Bent u woonachtig in Hilversum en omgeving en u wilt een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u nu bij het beste adres daarvoor.

 

Waarom zult u misschien denken? We noemen enkele, voor u, belangrijke punten:

 1. Ons hoveniersbedrijf zorgt allereerst voor een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus.
 2. Een goed tuinontwerp is een ding, een goede realisatie van dit tuinontwerp is een ander ding. Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk.
 3. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan daardoor voor de beste prijs/prestatie garantie.

 

Hovenier Hilversum voor uw nieuwe tuin en nu?

Welke functie(s) dient uw nieuwe tuin in Hilversum te gaan vervullen? Wilt u een tuin om in te relaxen? Of liever een tuin waarin u lekker kunt werken? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Heeft u kleine kinderen? Dan is een kindvriendelijke tuin het overdenken waard? Grotere kinderen? Dan misschien een meegroeiende gezinstuin? Geen tijd voor tuinonderhoud, dan is een een onderhoudsarme tuin wel zo prettig. Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee. Misschien dat onze webshop u kan inspireren?

 

Wat kost een nieuwe tuin aanleggen in Hilversum?

Dat kunnen we u pas goed zeggen als het ontwerp klaar is. Dan gaan wij het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten of liever grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Goede voorbereiding is het halve werk voor tuinaanleg in Hilversum.

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Hilversum zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Hilversum.

Tuinontwerp te Blaricum
Hovenier Blaricum
Hovenier Blaricum

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Hilversum zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Hilversum of omgeving? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Amersfoort

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]