Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Tuinaanleg Harderwijk

Tuinaanleg in Harderwijk? Woont u in Harderwijk of gaat u verhuizen naar of binnen Harderwijk? Dan maakt uw tuin ook onderdeel uit van uw woonplezier. Een huis met een heerlijke tuin, wie wil dat nu niet? Wij zorgen dat uw tuinwensen werkelijkheid worden. We leggen u graag uit hoe we dat doen.

 

Wij werken graag planmatig en gestructureerd, hiervoor werken wij volgens een helder stappenplan, ook in Harderwijk.

  1. Als eerste maken we graag een belafspraak met u, om uw tuinwensen door te spreken. Aan de hand van dit gesprek bepalen u en wij of hieruit een afspraak bij thuis volgt.
  2. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan daardoor voor de beste prijs/prestatie garantie.
  3. Ons hoveniersbedrijf zorgt allereerst voor een goed tuinontwerp. Een goed tuinontwerp begint met luisteren. Luisteren wat u belangrijk vindt. Op basis ons gesprek maakt onze tuin- en landschapsontwerper een verrassend en passend tuinontwerp voor uw nieuwe tuin.
  4. Na de presentatie van het tuinontwerp besluit u of u verder met ons gaat voor de tuinaanleg van dit tuinontwerp door ons bedrijf, zie onze werkwijze. Wij zorgen voor een goede tuinaanleg van het tuinontwerp. Wij pas tevreden als u tevreden bent (zie onze Google reviews).

 

Tuinaanleg van uw nieuwe tuin en nu?

Een nieuwe tuin laten aanleggen vergt de nodige tijd om gesprekken te voeren, voorstellen door te nemen en materialen uit te zoeken. Voordat we elkaar bij u thuis treffen hebben we elkaar al via de telefoon gesproken. Hierbij komen de nodige vragen voorbij zoals; welke functie(s) dient uw nieuwe tuin in Harderwijk te gaan vervullen? Wilt u een tuin om in te relaxen? Of liever een tuin waarin u lekker kunt werken? Of een tuin om uit en in te kunnen eten? Heeft u kleine kinderen? Dan is een kindvriendelijke tuin het overdenken waard? Grotere kinderen? Dan misschien een meegroeiende gezinstuin? Geen tijd voor tuinonderhoud, dan is een onderhoudsarme tuin wel zo prettig. Misschien dat onze webshop u ook kan inspireren?

 

Wat kost tuinaanleg in Harderwijk?

Dat kunnen we u pas goed zeggen als het ontwerp klaar is. Dan kunnen wij het tuinontwerp gaan doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten of liever grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u zelf het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Stap voor stap naar uw nieuw tuin in Harderwijk

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen met de tuinaanleg bij u in Harderwijk. Natuurlijk geven we ook aan wanneer de tuinaanleg wordt opgeleverd.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Harderwijk, wel zo netjes vinden wij. Daarnaast is een goede buur beter dan een verre vriend en we houden uw buren graag te vriend ook voor u.

Tuinaanleg Almere
Hovenier Blaricum
Hovenier Blaricum

Nazorg, service en garantie

Tuinaanleg van een nieuwe tuin is vaak een hele investering als u het goed wilt laten doen. Daarom vinden wij, naast een goede voorbereiding, goede nazorg, service en garantie erg belangrijk. Want ons doel is dat u straks gaat genieten van uw nieuwe tuin. Na de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Harderwijk verzorgen wij nog 2 seizoenen een servicebeurt om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan. Als er tussentijds is mis gaat komen we natuurlijk ook.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tuinaanleg voor uw nieuwe tuin in Harderwijk of omgeving? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Amersfoort

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.