Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin

Uw tuin is een kostbaar bezit en maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van uw woonplezier. Vaak horen en lezen wij dat gevraagd wordt naar een onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin. Daar kunnen wij voor zorgen. Door toepassing van nieuwe materialen en uitgekiende beplanting zorgen wij voor een onderhoudsarme, levende, kleurrijke-, geurende bloemrijke tuin met minimaal tuinonderhoud.  De basis voor dit alles is een goed tuinontwerp. We vertellen u graag meer.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg van uw nieuwe tuin

Een onderhoudsarme tuin begint met een professioneel tuinontwerp, dat wordt gemaakt door onze tuin- en landschapsontwerper. Maar een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek. Daarom willen we u eerst een beetje leren kennen en uw tuinwensen bespreken. Vanzelfsprekend gaat het om het eindresultaat en uw tevredenheid. Vele opdrachtgevers gingen u voor. Zie hiervoor onze  Google reviews.

Een onderhoudsarme tuin, kan dat?

U wilt een fijne (bloemrijke) tuin om van en in te genieten en met minimaal tuinonderhoud. Wij kunnen dat voor u ontwerpen en realiseren. Welke stappen dient u te nemen en waar allemaal aan te denken? Om u zo goed mogelijk te helpen werken wij met heldere tarieven, een vaste werkwijze en een helder stappenplan dat u hier kunt downloaden. Zo is het hele proces duidelijk op een A4-tje.

Waar aan te denken bij een onderhoudsarme tuin?

In de borders minder water geven, weinig of geen onkruidgroei, weinig of geen last meer van slakken en meer. Ook weinig of geen onkruidgroei meer op de bestrating, afhankelijk van het type bestrating.

 

In het tuinontwerp denken wij na over de de aanwezige bodem, afwatering, bestrating, erfafscheiding met de buren, eventuele vergunningen, eventueel gewenste tuinverlichting en natuurlijk de (onderhoudsarme) beplanting. Wij hebben de kennis en ervaring om te zorgen voor een zorgeloze tuinaanleg en jaren van tuinplezier. Bel eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Het budget en de nazorg

Voordat we een tuinontwerp voor u gaan maken is het van belang dat het budget bekend is, zowel voor u als voor ons. Daarom maken we graag eerst een bel of teams afspraak om uw eisen en wensen door te nemen en om u een indicatie te geven van het benodigde budget.

Onderhoudsarme tuinaanleg
blank
Nazorg, service en tuingarantie

Na de tuinaanleg van uw nieuwe tuin zorgen wij natuurlijk ook voor een goede after sales service. Na de oplevering komen wij nog 2 groeiseizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren in uw nieuwe tuin functioneert. Als dat niet het geval is, dan herstellen wij dat. Ook als er beplanting is dood gegaan. Met deze servicebeurten begeleiden wij u bij het minimale tuinonderhoud. Wel zo prettig voor u.

 

Tijdens een dergelijke servicebeurt geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit later ook zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is bij ons veel mogelijk. Graag tot ziens in uw tuin.


Video tuinontwerp


blank
Neem nu contact op:

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bij u thuis of via teams? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. We zijn u graag van dienst. Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin.