Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin

Een tuin is een kostbaar bezit en maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van uw woonplezier. Of het nu een nieuwe tuin of bestaande tuin is. Vaak horen en lezen wij dat gevraagd wordt naar een onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin. Hierbij wordt dan snel in verhoogde plantenbakken gedacht. Maar er is meer mogelijk dan u denkt om een levende, kleur-, geur en bloemrijke tuin te krijgen met minimaal tuinonderhoud.

Afspraak in
uw tuin?
Onderhoudsarme tuin
Realiseren van uw nieuwe tuin

Wij van tuintechnischburo ontwerpen en realiseren onderhoudsvriendelijke tuinen. Of het nu een kleine voortuin is bij een tussenwoning of een grote tuin bij een vrijstaande woning. Het begint allemaal met een goed tuinontwerp, dat wordt gemaakt door onze tuin- en landschapsontwerper. De daarop volgende tuinaanleg voeren wij uit met de nodige aandacht en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Zie hiervoor onze Google reviews.

Een onderhoudsarme tuin, kan dat?

U wilt een fijne (bloemrijke) tuin om van en in te genieten en met minimaal tuinonderhoud. Kan dat? Ja dat kunnen wij voor u ontwerpen en realiseren. Welke stappen dient u te nemen en waar allemaal aan te denken? Om u zo goed mogelijk te helpen werken wij met heldere tarieven, een vaste werkwijze en een helder stappenplan dat u hier kunt downloaden. Zo is het hele proces duidelijk op een A4-tje.

Waar aan te denken bij een nieuwe tuin?

Het spreekt voor zich dat uw nieuwe tuin moet voldoen aan uw eisen en wensen en de tuinsfeer die bij u past. Om uw eisen en wensen te vertalen in een passend en verrassend tuinontwerp werken wij samen met het bekende tuinontwerpbureau De Tuinregisseurs. In het tuinontwerp denken wij na over de de aanwezige bodem, afwatering, bestrating, erfafscheiding met de buren, eventuele vergunningen, eventueel gewenste tuinverlichting en natuurlijk de onderhoudsarme beplanting. Wij hebben de kennis en ervaring om te zorgen voor een zorgeloze tuinaanleg en jaren van tuinplezier.

 

Het budget en de nazorg

Voordat we een tuinontwerp voor u gaan maken is het van belang dat het budget bekend is, zowel voor u als voor ons. Daarom maken we graag eerst een bel of teams afspraak om uw eisen en wensen door te nemen. Een nieuwe tuin is veelal een hele investering en daarom is de service en garantie in onze ogen ook erg belangrijk.

Onderhoudsarme tuinaanleg
blank
Nazorg, service en tuingarantie

Na de tuinaanleg van uw nieuwe tuin zorgen wij natuurlijk ook voor een goede after sales service. Na de oplevering komen wij nog 2 groeiseizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren in uw nieuwe tuin functioneert. Als dat niet het geval is, dan herstellen wij dat. Ook als er beplanting is dood gegaan. Met deze servicebeurten begeleiden wij u bij het minimale tuinonderhoud. Wel zo prettig voor u.

 

Tijdens een dergelijke servicebeurt geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit ook zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is bij ons veel mogelijk.

blank
Neem nu contact op:

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bij u thuis of via teams? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagencontact met u op. We zijn u graag van dienst. Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin.