Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hoveniersbedrijf Barneveld

Hoveniersbedrijf in Barneveld gezocht? Woont u in Barneveld of omgeving of gaat u binnenkort verhuizen naar of binnen Barneveld en u wilt ook een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres daarvoor. Het is vaak een hele toer om een goed hoveniersbedrijf te vinden. Waar op te letten? Wie uit te nodigen? Want een nieuwe tuin is vaak een hele investering en verkeerd uitgevoerd tuinonderhoud kan jaren van herstel kosten.

 

Waarom is ons hoveniersbedrijf het juiste adres voor u in Barneveld? Enkele, voor u, belangrijke punten zijn:

 • Ons hoveniersbedrijf zorgt allereerst voor een goed tuinontwerp. Hiervoor werken wij nauw samen met De Tuinregisseurs. Dit ontwerpbureau heeft niet alleen vele jaren ervaring in het ontwerpen tuinen en terreinen, maar ook van het realiseren daarvan. Een specialist dus.
 • Een goed tuinontwerp is de basis voor een goede realisatie van uw nieuwe tuin in Amsterdam. Heeft u zelf al een goed tuinontwerp? Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig voor u.
 • Wij hebben een heldere werkwijze en staan, mede daardoor, voor de beste prijs/prestatie garantie.
 • Heldere garantie en nazorg. Na de tuinaanleg zorgen wij nog een jaar voor de begeleiding.
 • Wij zijn bekend met de verschillende grondsoorten in Barneveld.
 • Ook verzorgen wij het tuinonderhoud van bestaande tuinen en terreinen, ook in Barneveld.
 • We zijn lekker dichtbij gevestigd.

 

Uw Hoveniersbedrijf voor Barneveld gevonden en nu?

Wilt u uw tuin helemaal aanpakken of alleen een onderdeel? Een nieuw terras? Een nieuwe schutting of andere erfafscheiding? Herstel van uw gazon of uw borders. Meer kleur in uw bestaande tuin? Of graag minder tuinonderhoud en hoe dat aan te pakken? Of zoekt u een goed hoveniersbedrijf voor het vakkundig tuinonderhoud voor uw tuin? Wat het ook is, wij helpen u graag. Ook kunt u gebruik maken van onze webshop. U kunt deze materialen zelf bestellen en zelf plaatsen of verwerken. Lukt u dat niet, ook dan helpen we u graag in Barneveld.

 

Wat kost een nieuwe tuin in Barneveld?

Dat is natuurlijk altijd de vraag, wat kost een nieuwe tuin? Deze vraag kan vergeleken worden met wat kost een nieuwe woning of een nieuwe auto. Dat is dus geheel afhankelijk van uw budget en wat u precies wilt. Om daar achter te komen hebben wij een heldere werkwijze en staan daardoor voor de beste prijs/prestatie garantie. We leggen het u graag uit. Bel hiervoor tijdens kantooruren 06- 41 64 72 55 of mail ons, dat kan  24/7 wij reageren binnen 2 werkdagen.

 

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Barneveld zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Wat kost tuinonderhoud in Barneveld?

Dat is vanzelfsprekend geheel afhankelijk van welke werkzaamheden wij voor u mogen uitvoeren. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit voor het tuinonderhoud. Klik hier voor meer informatie over tuinonderhoud.

 

Afspraak in uw tuin in Barneveld?

Wij maken graag een afspraak in uw tuin om u te helpen om (nog meer) van uw tuin te genieten. Van bouwen van een overkapping tot het knippen van hagen, bij tuintechnisch buro bent u aan het goede adres voor een hoveniersbedrijf in Barneveld.

Afspraak? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot ziens in uw tuin,

 

Mauritz Broekhuis
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Amersfoort
Hovenier Blaricum
Tuinaanleg Zwolle
Tuinonderhoud Hilversum

Passie voor

Tuinen

  Neem nu contact op:

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.