Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hovenier Blaricum

Hovenier Blaricum voor uw tuin. Zowel voor de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Blaricum, de renovatie van uw bestaande tuin of het tuinonderhoud daarvan. Bij ons hoveniersbedrijf bent u hiervoor aan het beste adres.  Wij hebben >20 jaar ervaring in het realiseren en onderhouden van tuinen, ook in Blaricum.

 

Als hoveniersbedrijf onderscheiden wij ons door de volgende punten:

  1. Ons hoveniersbedrijf zorgt bij de aanleg van uw nieuw tuin allereerst voor een goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus.
  2. Een goed tuinontwerp maken vergt vakmanschap evenals een goede realisatie van het tuinontwerp. Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk.
  3. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan daardoor voor de beste prijs/prestatie garantie.
  4. Na de aanleg van uw tuin kunnen wij (samen met u) er voor zorgen dat uw tuin in topconditie blijft. Zie wat wij  voor u kunnen betekenen met het tuinonderhoud.

 

Hovenier Blaricum voor uw nieuwe tuin en nu?

Als u denkt aan een nieuwe tuin in Blaricum, bedenk dan welke functie(s) uw nieuwe tuin dient te gaan vervullen. Relaxen? Eten in uw tuin en/of eten uit uw tuin? Heeft u kinderen? Dan is een meegroeiende gezinstuin wellicht een goede optie? Geen tijd voor tuinonderhoud? Dan is een onderhoudsarme tuin wel zo prettig. Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee. Misschien dat onze webshop u kan inspireren?

 

Wat kost een nieuwe tuin aanleggen in Blaricum?

Dat kunnen we u pas goed zeggen als het ontwerp klaar is. Dan gaan wij het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten of liever grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk bij tuinaanleg in Blaricum

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Blaricum zullen opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Blaricum.

Tuinontwerp te Blaricum
Hovenier Blaricum
Hovenier Blaricum

Tuinonderhoud Blaricum

Om te zorgen dat uw investering in waarde toeneemt en zijn waarde behoud is goed tuinonderhoud essentieel. U kunt dit natuurlijk zelf doen. We helpen u daarmee door u iedere maand tips voor tuinonderhoud te sturen. We kunnen het samen met u doen of u kunt het geheel aan ons over laten. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Blaricum zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor tuinaanleg van een nieuwe tuin in Blaricum of het onderhouden van uw bestaande tuin? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Hovenier Amersfoort

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.