Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hovenier Apeldoorn

Hovenier Apeldoorn gezocht voor uw tuin? Woont u in Apeldoorn of omgeving en u zoekt de beste hovenier om uw nieuwe tuin te laten aanleggen of voor het tuinonderhoud? Dan bent u nu aan het juiste adres daarvoor.

 

Hovenier Apeldoorn onderscheidt zicht met de volgende punten:

  1. Uw tuin begint met een tuinidee. Misschien heeft u een idee of misschien nog niet. Wij zorgen in ieder geval voor een verrassend tuinontwerp, ook in Apeldoorn. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen en terreinen. Een specialist dus die uw eisen en wensen vertaald in een verrassend tuinontwerp.
  2. Een goed tuinontwerp is een ding, een goede realisatie van dit tuinontwerp is een ander ding. Als hovenier Apeldoorn zorgen wij voor een goede tuinaanleg. Zie hiervoor onze Google reviews. Wij zijn specialist in tuinaanleg en wat we niet zelf kunnen……., dan werken wij samen met andere specialisten. Maar u houdt ons als aanspreekpunt, wel zo prettig en makkelijk voor u.
  3. Wij werken volgens een heldere werkwijze en staan mede daardoor garant voor de beste prijs/prestatie garantie.
  4. Naast het  verzorgen van een verrassend tuinontwerp en een vakbekwame tuinaanleg zorgen wij ook voor het opvolgend tuinonderhoud.

 

Tuinaanleg in Apeldoorn?

Waar aan te denken bij uw nieuwe tuin in Apeldoorn? Welke functie(s) mag uw nieuwe tuin te gaan vervullen? Een tuin om in te relaxen? Of misschien een tuin waarin u juist lekker kunt werken? Misschien een tuin om uit en in te kunnen eten? Een kindvriendelijke tuin? Heeft u een gezin? Dan misschien een gezinstuin? Of heeft u voorkeur voor een onderhoudsarme tuin? Bespreek uw eisen en wensen met onze tuin- en landschapsontwerper en hij denkt met u mee en komt met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp hebben of maken, wij denken ook daar graag met u mee. Misschien kan onze webshop u ook inspireren?

 

Wat kost tuinaanleg in Apeldoorn?

Als hovenier kunnen we daar pas echt wat over zeggen als het tuinontwerp klaar is. Een 100 vierkante meter gazon is goedkoper dan honderd vierkante meter beplanting of bestrating. Bestrating kan bestaan uit betontegels of keramische tegels. Daar zit een groot prijsverschil in.

Daarom gaan wij als het tuinontwerp klaar is het tuinontwerp doorrekenen in een 2-3 tal ramingen voor realisatie. Want laten we wel zijn een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. We leggen het graag aan u uit.

 

Als hovenier voor Apeldoorn zorgen wij voor een goede voorbereiding, dat is de basis

Op basis van uw keuzes werken wij het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stellen we de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg bij u in Apeldoorn inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer wij uw nieuwe tuin in Apeldoorn zullen opleveren.

Als hovenier voor Apeldoorn informeren natuurlijk ook uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg.

Hovenier Voorthuizen
Hovenier Blaricum
Tuinaanleg Hilversum

Nazorg, service en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Apeldoorn zorgen wij natuurlijk ook voor de after sales service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren in uw nieuwe tuin functioneert. Als dat niet het geval is, dan herstellen wij dat. Ook als er beplanting is dood gegaan.

Daarnaast geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit ook zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken met uw hovenier uit Apeldoorn? Bel ons of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin,

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar tuintechnisch buro

Knippen hagen

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.