Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Hovenier Amsterdam

Een goede hovenier in Amsterdam vinden is niet zo gemakkelijk. Woont u in Amsterdam of gaat u naar Amsterdam verhuizen? En u wilt een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan bent u nu aan het juiste adres daarvoor.

 

Waarom het juiste hoveniersbedrijf voor u in Amsterdam?

  1. Ons hoveniersbedrijf zorgt allereerst voor een verrassend goed tuinontwerp. Onze tuin- en landschapsontwerper heeft tientallen jaren ervaring in het ontwerpen tuinen en terreinen. Een ervaren specialist dus.
  2. Een goed tuinontwerp is de basis voor een goede realisatie van uw nieuwe tuin in Amsterdam. Heeft u zelf al een goed tuinontwerp? Wij zorgen ervoor dat wij ieder tuinontwerp naar volle tevredenheid realiseren (zie onze Google reviews). Wij zijn daar specialist in en wat we niet zelf kunnen……., daarbij werken wij samen met andere specialisten. Maar bij dit alles houdt u ons als aanspreekpunt, wel zo prettig voor u.
  3. Wij hebben een heldere werkwijze en staan, mede daardoor, voor de het beste resultaat. Stap voor stap naar uw nieuwe tuin in Amsterdam.

 

Het hoveniersbedrijf voor Amsterdammers gevonden en nu?

Welke functie(s) dient uw tuin in Amsterdam te gaan vervullen? Wilt u een tuin om in te werken of om in te relaxen? Of wilt u een tuin om uit en in te kunnen eten? Misschien een kindvriendelijke tuin? Een tuin die met uw gezin meegroeit? Bij voorkeur een onderhoudsarme tuin? Wij bespreken graag met u uw eisen en wensen. Onze tuin- en landschapsontwerper neemt graag contact met u op en komt, na uw opdracht, met een verrassend voorstel. U kunt natuurlijk ook zelf een tuinontwerp hebben of maken, ook daarbij denken wij graag met u mee. Onze webshop kan u ook helpen om u te oriënteren.

 

Wat kost een nieuwe tuin in Amsterdam?

Nadat het tuinontwerp klaar is gaan wij het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen. Want een tuinontwerp kan op tientallen manieren worden gerealiseerd. Bestrating van tien euro de vierkante meter of van honderd euro de vierkante meter. Kleine planten, grote planten. Goedkope tuinverlichting of professionele tuinverlichting. Daarom maken wij voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn van toe te passen materialen en de wijze van verwerken. Zo kunt u zelf het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en direct de prijs daarvan zien, dat bespaart u tijd en geld. We leggen het u graag uit.

 

Ons hoveniersbedrijf helpt u voor een goede tuinaanleg in Amsterdam

Op basis van uw keuzes werkt ons hoveniersbedrijf het tuinontwerp verder uit (verhardings-, verlichtings-, beplantingsplan en meer indien nodig). Dan stelt ons hoveniersbedrijf de concept begroting op en als dat uw goedkeuring heeft dan gaan we de tuinaanleg inplannen. Zo weet u precies wanneer wij beginnen en wanneer uw hoveniersbedrijf uw nieuwe tuin in Amsterdam zal gaan opleveren.

Natuurlijk informeren wij uw buren voor eventuele overlast tijdens de tuinaanleg in Amsterdam. logisch toch?

Tuinontwerp te Blaricum
Hovenier Blaricum
Hovenier Blaricum

Nazorg en garantie

Na de tuinaanleg nieuwe tuin in Amsterdam zorgen wij natuurlijk ook voor de after sale service. Na de oplevering komen wij nog 2 seizoenen terug om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Indien dat niet het geval is herstellen wij dat, natuurlijk ook als er beplanting is dood gegaan.

Ook geven wij u instructies met betrekking tot het tuinonderhoud zodat u dit zelf kunt doen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen om het opvolgende tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Dat is een kwestie van overleg. En met goed overleg is veel mogelijk.

 

Zijn er vragen?  Wilt u graag direct een afspraak maken voor de tuinaanleg voor nieuwe tuin in Amsterdam of omgeving? Dan kunt u ons iedere werkdag bellen of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Graag tot horens en wellicht tot ziens in uw tuin.

 

Met vriendelijke groet,

Mauritz Broekhuis,
eigenaar hoveniersbedrijf tuintechnisch buro

Hovenier Amersfoort

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.