Afspraak in
uw tuin?
Klik Hier
inspiratieboek
image

tuintechnisch buro

Smidsplein 12

3781 GR

Voorthuizen

Zorgvuldig

Onafhankelijk

Alles in één hand

Garantie & Service

Erkend opleidingsbedrijf

Cortenstaal op maat

 

Cortenstaal op maat? Cortelstaal bestaat al een geruime tijd en wordt nu steeds meer door ons hoveniersbedrijf toegepast. Hier zijn tal van leuke en artistieke vormen van te maken. Zoals bloembakken, tuinafscheidingen, vijverranden, plantenbakken, houtopslag, complete vijvers etc………..

Wij meten ter plaatsen in uw tuin zodat de definitieve werkmaat bepaald kan worden. Vervolgens wordt het in onze werkplaats op maat gemaakt en later als een geheel bij u afgeleverd.

 

Nadeel cortenstaal

Het nadeel van cortenstaal is dat er een roestlaag gevormd moet gaan worden aan de oppervlakte. Dit proces duurt vele maanden en daarbij zal de eerste roestvorming ook van het staal af spoelen. Dit brengt schade toe aan uw bestrating en /of beplanting door het afspoelende roestwater.

Uniek procedé heft nadelen op

Wij van tuintechnisch buro hebben een uniek procédé ontwikkeld waardoor wij binnen een dag dit proces uitvoeren. Hierdoor komt er geen roestwater op uw (sier)bestrating, planten of schoenen.

Wij adviseren u graag hoe cortenstaal toe te passen in uw tuin. Meer informatie over metalen schuttingen? Klik hier en lees verder.

 

Bel ons gratis servicenummer 0800-750.75.75 of mail ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Passie voor

Tuinen

    Neem nu contact op:

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Ik wil de maandelijkse tuintips niet missen.