Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Geschillencommissie

Ondanks alle goede intenties van opdrachtgever en opdrachtnemer kan het gebeuren dat er iets fout gaat en beide partijen er niet meer samen uit komen. Een vakkundige en onafhankelijke derde partij is dan wel zo prettig om de verschillende meningen en inzichten te toetsen en te beoordelen en een bindende uitspraak te doen.

De geschillencommissie is zo’n instantie waar u als consument met uw klacht of geschil terecht kunt. Deze commissie bestaat uit iemand van de consumentenbond, een rechter en iemand uit de hoveniersbranche. Deze nemen de klacht in behandeling en komen meestal ter plekke kijken om zich op de hoogte te stellen van de klacht. Na alle informatie te hebben verzameld wordt dan een voor beide partijen bindende uitspraak gedaan.

Deze weg is veelal sneller en goedkoper voor u als consument dan dat u een advocaat moet inschakelen. Ook bent u verzekerd van bezoek ter plekke wat via de gewone rechtsgang vrijwel altijd achterwege blijft. Mocht we er samen niet uitkomen dan bevelen wij deze vorm altijd aan.