Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Samenwerking

Voor het ontwerpen en/of realiseren van tuinen en buitenruimten werken wij samen met vakkundige collega’s om te komen tot de meest ideale oplossing voor u als opdrachtgever. Het samenwerken kan zijn met onder andere:

Bouwkundig architecten:

In samenwerking met bouwkundig architecten kunnen wij zorgdragen door ordening en vormgeving van de buitenruimte en de realisatie daarvan.

Tuin- en landschapsarchitecten:

Diverse tuin- en landschapsarchitecten worden ingeschakeld voor ontwerpen van tuinen en terreinen. Ook kunnen wij de plannen van verschillende tuinarchitecten uitvoeren.

Beeldend kunstenaars:

In samenwerking met beeldend kunstenaars positioneren we beeldende elementen, brengen structuren aan en laten we dit samengaan in het totale concept.

Bestek schrijvers:

Gespecialiseerde bureaus worden door ons geraadpleegd voor het opstellen van RAW / beeldbestekken voor realisatie.

Woning stylisten:

Om binnen en buiten goed op elkaar af te stemmen werken wij regelmatig samen met woningstylistes.

Grondwerk bedrijven:

In elke regio waar wij werkzaam zijn werken wij samen met grondbedrijven voor de inzet van grondverzetmachines, levering of afvoer van grond, zand e.d.

Leveranciers:

Sommige leveranciers waar wij mee samenwerken leveren landelijk en anderen alleen regionaal. Wij kiezen op basis kwaliteit en de daarbij behorende prijs en leveringscondities. Bij ons weegt afspraak is afspraak meer dan die van de laagste prijs.