Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Servicebeurten na aanleg nieuwe tuin

Onze unieke after sales service bestaat hier uit dat wij na oplevering van uw nieuwe tuin een tweetal service beurten verstrekken. Dit houdt in dat wij uw tuin een jaar lang na oplevering begeleiden.

Na de aanleg van uw nieuwe tuin moet zich na oplevering verder gaan ontwikkelen. De planten moeten gaan groeien, sommige planten gaan dood, sommige planten staan niet goed op hun plek. Wij doen er alles aan om voor u een tuin te maken die het beste bij u past en waar u nog vele jaren zorgeloos plezier aan zult beleven.

Voorjaar:

In het voorjaar, afhankelijk van het weer zo in de periode april/mei, komt de hovenier bij u langs om samen met u te kijken of alle planten de winter hebben overleefd. Dit doen we aan de hand van het gemaakte beplantingsplan, we kunnen zo makkelijk de planten tellen. Bij ontbreken van planten worden deze besteld en binnen enkele weken aangevuld.
Ook doen we u voor hoe en wat te snoeien, welke bemesting u dient uit te voeren en andere waardevolle tips.
Ook inspecteren we de bestrating of deze niet is opgevroren tijdens de winter, alle voegen nog goed zijn, de afwatering nog functioneerd, hoe en waarmee u uw nieuwe bestrating kan reinigen, kortom alle gerealiseerde onderdelen worden nagelopen. U krijgt van ons advies om uw tuin het komende groeiseizoen te onderhouden.

Najaar:

In het najaar, in de periode oktober/november, wordt wederom de beplanting gecontroleerd aan de hand van het beplantingsplan en dode planten worden door ons vervangen. Een plant is levend materiaal en kan het op sommige plekken gewoon niet willen doen. Dit kan inhouden dat wij in overleg met u een alternatieve soort of variëteit voorstellen om de dode planten te vervangen.
Ook alle andere, door ons gerealiseerde, werken worden nagelopen en gecontroleerd. We doen u voor hoe en wat te snoeien voor de winter, wat wel en wat geen winterdek nodig heeft.

Wat is een servicebeurt niet?

Een servicebeurt houdt niet in tuinonderhoud, waarbij wij de nieuwe tuin onkruidvrij gaan maken, of uw bestrating gaan schoonmaken etc.. Dit tuinonderhoud doen wij graag voor u of samen met u maar dat valt buiten de servicebeurt na aanleg van uw nieuwe tuin en krijgt u gewoon een declaratie van de bestede tijd daaraan.