Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Nieuwe tuin voor fam. van Wijk

Eerst hadden we telefonisch contact en aangegeven wat onze bedoelingen waren en dat dit misschien niet interessant was voor tuintechnisch buro. Was geen probleem gaf Alexander aan en we hebben een afspraak gemaakt.

Tijdens het eerste gesprek wist Alexander ons te overtuigen dat de oplossing niet zat in de aanpassing van een border. We hebben opdracht gegeven om een schets te maken voor de hele achtertuin. Bij het 2e gesprek werd er een verrassend en aansprekende schets gepresenteerd + raming van de uitvoeringskosten.

Om een lang verhaal kort te houden, we hebben besloten om de hele tuin aan te pakken en hebben er geen spijt van. Na aanleg zijn er helaas een aantal planten dood gegaan en deze zijn een aantal weken later vervangen.

De bestrating hebben in overleg en samenspraak met Alexander uitgezocht en zelf gezorgd dat deze gelegd werd. Ook de oprit hebben we maar meteen vernieuwd.

We dachten eerst dat jullie een heel groot bedrijf waren doch dat is dus niet zo. De contacten verliepen prettig. De mensen die het hebben gemaakt, Daniƫl en Rob zijn harde werkers en hebben ons prima te woord gestaan bij al onze vragen. Ook gaven ze goed advies tijdens het uitvoerende werk.
Het werk is netjes uitgevoerd en zijn zeker tevreden. We zien jullie graag terug bij de service beurten.

We bevelen jullie zeker aan bij onze vrienden en kennissen.

ga terug