Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Nieuwe tuin voor dhr. Wolfs

Na enkele jaren werd het tijd om de overgroeide tuin aan te pakken. De helft van de tuin was overgroeid door heesters en bomen. Veel schaduw en niet veel ruimte meer. De enige die plezier hadden in de tuin waren de vogels.

Op verschillende sites gekeken en Alexander uitgenodigd. Ik wilde graag kunnen relaxen en dat de tuin onderdeel werd van mijn woonplezier. Dit laatste was niet meer het geval.

Na de eerste schetsen heb ik een keuze gemaakt. En 2 gesprekken verder waren we eruit. Verrassend ontwerp en zelf heb ik de bestrating uitgezocht. Later heb ik in overleg met Alexander de lounge set en eettafel met zelfde stijl stoelen als lounge set aangekocht. De tuinparasol hebben we ook in dezelfde stijl uitgezocht. De vogeldrinkschaal met stromend water vond ik erg leuk. Ook de nieuwe sfeerverlichting maakt dat de tuin ‘s avonds ook onderdeel van mijn woonkamer uitmaakt. Onder de hardhouten pergola kunnen de 2 containers staan, in de schaduw waardoor minder geur overlast.

Het werk is perfect uitgevoerd. Fijne mannen die het werk hebben uitgevoerd. Harde werkers ook bij slecht weer. Werk is in goed overleg binnen de gestelde tijd uitgevoerd.

Al met al ben ik dik tevreden en zal jullie dan ook van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen.

ga terug