Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Nieuwe tuin voor de familie Schuit.

Zo’n 20 jaar geleden had tuintechnisch buro een ontwerp voor onze tuin gemaakt. Dit hebben we toen deels zelf uitgevoerd. Nu in 2009 tuintechnisch buro gebeld voor een afspraak en de oude tekeningen erbij gehaald. Aanleiding was een overdekt terras.

Alexander had binnen enkele dagen wat schetsen gemaakt voor de overkapping. Ook kwam onze vijver te sprake en toen eigenlijk de hele tuin. Kortom nieuwe schetsen gemaakt en een paar gesprekken, tekeningen, ramingen en begroting waren we eruit. We wilden een en ander wel graag klaar voor een groot tuinfeest in verband met huwelijk van onze dochter. Planning gemaakt en op vakantie gegaan.

Tijdens onze vakantie is de planning een week vervroegd en mede hierdoor ruim voor de geplande datum opgeleverd. Een vondst was wel om een op maat gemaakt net te maken in de vijver om te voorkomen dat onze reiger zijn maag zou gaan vullen met onze vissen.

Ondanks wat personele wisselingen is het werk goed uitgevoerd. Er is een paar honderd kubieke meter grond en zand verwerkt, sfeerverlichting aangebracht, een nieuwe vijver met onderwaterverlichting, muur gemetseld, trap gemaakt van natuursteen, gemetselde vijverranden etc… etc…

Fijne mensen die verantwoordelijk waren voor het werk. Sommige punten werden door ons anders geïnterpreteerd dus een aanrader om soms zaken nog iets beter te communiceren of in bestek te verduidelijken. Het opvolgend onderhoud wordt ook prima uitgevoerd.

We durven jullie zeker aan te bevelen bij onze familie, vrienden en relaties. Een vertrouwd adres ook na 20 jaar!

ga terug