Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Realisatie van terreinen bij verzorgingstehuizen

Een goed plan is één ding een goede realisatie is geheel wat anders. Op papier kan alles maar nu moet het waar gemaakt worden.

Het bijzondere aan hoveniers is dat deze mensen zijn opgeleid en ervaren zijn in het gehele spectrum van terrein realisatie dit kan inhouden:
• grond- en straatwerk
• aanbrengen hemelwaterafvoer
• plaatsen terreinverlichting
• terreinbeveiliging
• plaatsen erfafscheiding en terreinmeubilair

en last but not least:
• beplantingswerken

U ziet alles in één hand, één aanspreekpunt, één kwaliteitscontrole systeem, één garantie regeling, één stuks handels- en leveringsvoorwaarden.
Geen kans om van kastje naar muur te worden gestuurd waarbij iedereen naar iedereen wijst en ondertussen niets gebeurd of de rekening op loopt.

Afstemming:

Vooral bij de realisatie van een nieuw terrein of de renovatie van een bestaand terrein komt het nodige kijken qua organisatie en afstemmingen van werkzaamheden. Denk alleen maar eens aan de kabels en leidingen en wat er mis kan gaan bij graaf werkzaamheden of een paaltje slaan, wij spreken hier uit ervaring.

Planning en budget:

Wat voor u van belang is dat het geheel binnen de afgesproken tijdstermijn en budget wordt gerealiseerd. Een gestructureerde en regelmatige communicatie zijn hierbij van essentieel belang.
Betreft het een renovatie van een terrein dan is het zorg zo min mogelijk overlast te bezorgen aan de bewoners, bezoekers en personeel.

Onderhoud:

Na de realisatie volgt altijd het beheer en onderhoud van het terrein. Dat dit aspect in de planvorming reeds wordt meegenomen spreekt voor zich en het zou fijn zijn als onze hoveniers die de terreinaanleg hebben verzorgt ook zorgen zullen gaan dragen voor het opvolgend terreinbeheer en tuinonderhoud

Afspraak?

Wilt u een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen en onze (eigen)wijze van aanpak bespreken?
Graag tot ziens,
Geert en Mauritz Broekhuis