Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Realisatie van particuliere tuinen

Bij tuintechnisch buro worden de werkzaamheden op basis van een duidelijke werkomschrijving en begroting onder leiding van gediplomeerde en ervaren hoveniers uitgevoerd. Want een ontwerp kan prachtig worden getekend en ingekleurd, uiteindelijk moeten de vakmensen die het uitvoeren het wel kunnen waarmaken.

Bij de realisatie kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • wij verzorgen in één keer de realisatie op basis van de begroting;
  • u helpt mee in de uitvoering. Wij doen bijvoorbeeld het zware straatwerk en u plant de beplanting, of andersom;
  • u voert het geheel zelf uit. Wij kunnen zorg dragen dat u de materialen geleverd krijgt op het door u gewenste tijdstip;
  • wij voeren het plan gefaseerd uit;
  • u least uw tuin onder het motto “direct genieten en gespreid betalen”.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over het resultaat. Daarom bieden wij u na afloop een unieke begeleiding:

  • minimaal één jaar garantie op alle uitgevoerde werken;
  • een servicebeurt in het eerste najaar na aanleg;
  • een servicebeurt in het eerste voorjaar na aanleg;

Een goede voorbereiding is het halve werk:

Als het tuinontwerp en de begroting door u zijn goedgekeurd, gaan we duidelijke afspraken maken over de aanvang en oplevering van uw tuin. U weet dan precies wanneer we beginnen en wanneer het werk klaar is.

Aanvang van de werkzaamheden:

We kunnen het hele jaar door werken, behalve met vorst of een te natte grond. In overleg met u stellen we de aanvangsdatum en opleveringsdatum vast.

Voortgang:

Helaas kan het voorkomen dat niet alle planten direct leverbaar zijn door bijvoorbeeld de tijd van het jaar. Deze worden dan in een later tijdstip van het jaar nageleverd of in overleg met u vervangen door anderen.

Oplevering:

De opleveringsdatum stellen we in overleg met u vast. Zaken die niet naar tevredenheid zijn uitgevoerd inventariseren we en lossen we op. We verstrekken onderhoudsinstructies en maken eventueel afspraken voor periodiek onderhoud.