Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Terreinontwerp en voor bedrijven en instellingen

Het inrichten en vormgeven van tuinen en terrein bij bedrijven en instellingen vergt zijn eigen speciale aanpak.

Bedrijven:

Bedrijven denken vaak voor de buitenruimte in parkeerplaatsen en liefst zo dicht mogelijk bij de entree voor directie. Dat dit vaak weinig representatief en klantvriendelijk is leggen wij graag in een persoonlijk gesprek uit.
Dat auto’s in de zomer de hele dag in de brandende zon staan is niet lekker instappen eind van de dag en wat dacht u van de afschrijvingssnelheid onder invloed van zonlicht.
Dit laatste is wellicht wat vergezocht maar u begrijpt we spreken de taal van de ondernemer want wij zijn tenslotte ook ondernemer.

Hierbij denken we niet alleen aan de ondernemer maar ook aan zijn personeel want dat is toch zijn grootste kapitaal? Waarom zie ik dan zo vaak mensen in hun pauze op een stoeprand zitten om hun lunch te nuttigen bij lekker weer? De kou van het beton kan optrekken in de rug en 2 weken later kan men rugklachten hebben en zich ziek melden. En een week een werknemer thuis kost al snel 1000 euro, of niet dan. Terwijl een goede bank buiten niet veel meer dan dat kost, gaat 10 jaar mee en staat wel zo vriendelijk en uw toont aandacht voor uw mensen, de baas van de week.

Instellingen:

Instellingen kunnen velerlei zijn en kan variëren van verenigingen van eigenaren, scholen, woningbouwverenigingen tot ziekenhuizen en vele andere semi overheidsinstellingen.
Voor elke opdracht geldt dat er goed gekeken dient te worden naar de gebruikers van het pand maar ook van het terrein en de functie welke dit terrein vervult of dient te gaan vervullen.
Terreinen bij scholen worden compleet anders gebruikt dan terreinen bij ziekenhuizen of kinderdagverblijven.

Daar wij al sinds 1980 werkzaam zijn in een groot gedeelte van Nederland en soms ook daar buiten heeft er voor gezorgd dat wij voor al dit soort opdrachtgevers werkzaam zijn geweest. Als ook u gebruik wilt maken van onze ervaringen en vakmanschap maken we graag een afspraak met u.

Graag tot ziens,

Gerard en Mauritz Broekhuis