Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Tuinontwerp voor een particuliere tuin

Hoe pakt u dit aan?

Wellicht denkt u ik heb geen idee. Het feit dat u iets wil met uw tuin is al een idee, alleen weet u dit wellicht nog geen vorm en inhoud te geven. Ook is het mogelijk dat u geen idee heeft hoe dit aan te pakken.

Zelf doen of samen doen?

Dit alles kunt u zelf doen of u kunt zicht laten adviseren door een vakman die getraind is om ideeën uit te werken in een werkbaar tuinplan of tuinontwerp. Nu is de hovenierswereld net als de aannemerswereld. De aannemer bouwt hetgeen de architect of bouwkundig tekenaar op papier heeft gezet. Als het goed is kan de aannemer prima metselen, timmeren en organiseren doch verwacht geen creativiteit van hem. Zo is het meestal ook met tuinen.

De hovenier voert uit en de tuinontwerper houdt zich bezig met het creatieve gedeelte. Binnen tuintechnisch buro zijn deze 2 specialismen aanwezig zodat u het voordeel heeft van:
• één aanspreekpunt,
• op elkaar ingewerkte mensen,
• kwaliteit van begin tot eind,

U kunt van beide specialisme gebruik maken of van een van de twee. Dit houdt in dat wij ook voor u een tuinontwerp kunnen maken dat u dan zelf uitvoert of dat dit door een ander hoveniersbedrijf wordt gerealiseerd. Lees meer over de meerwaarde van een tuinontwerper in onze speciale te downloaden whitepaper.

Voorop voor ons blijft staan dat er een tuin of buitenruimte voor u wordt bedacht waarin uw eisen en wensen zijn verwoordt en die uw onroerend  goed in waarde doet toenemen.

Voordat wij een eerste afspraak met u maken krijgt u van ons een persoonlijke link toegemaild om het eerste gesprek goed voor te bereiden.
Graag tot ziens.

Gerard en Mauritz Broekhuis