Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Zilver-grijze tuin

U houdt van rust, ook in uw tuin. Voor u geen uitbundige borders maar rustige kleuren. Rechte lijnen en paden hebben uw voorkeur. Kleur wordt ingebracht door mooie, strakke groenpartijen en buxusstruiken.

De uitvoering is zo dat de tuin niet veel onderhoud nodig heeft en u uw kostbare tijd kan doorbrengen met genieten van uw tuin. De tuin is uw visitekaartje. Materialen die passen bij deze sfeer zijn;
Beton:
Beton is een veelzijdig, eenvoudig en duurzaam materiaal. Door zijn simpelheid en kleur is het uitermate geschikt voor een rustige tuin.
Natuursteen:      
Natuursteen b. v. is een puur, functioneel en duurzaam product. Je kunt er een terras mee aanleggen of een muurtje in de tuin bouwen. Kies voor een natuursteen met een neutrale kleur zoals wit, grijs, bruin of beige.
Hardhout:  
Hardhout heeft een warme uitstraling en geeft sfeer aan de strakke, sobere tuin. Met hardhout kun je een prachtig terras aanleggen. Het hardhouten terras kan je in de olie zetten, waardoor de natuurlijke kleuren worden geaccentueerd. Maar dit hout is ook heel geschikt om onbehandeld te laten, het krijgt dan op den duur een mooie zilvergrijze kleur.
Beelden/Ornamenten:
Denkt u ook eens aan een uniek beeld, kunstobject of vaas als eye catcher in uw tuin. Met een opvallend object in grijs of zilverkleur kunt u uw tuin een persoonlijk en origineel tintje geven.

 

ga terug