Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Gele tuin

U bent niet iemand die uit hobby van fanatiek tuinieren houdt, maar u bent wel graag in uw tuin om daar gezellige en ontspannende sociale dingen te doen. Hieronder valt spelen, eten of luieren. Een constant vakantiegevoel zorgt voor u voor een optimaal gebruik van uw tuin.

Meubels, plantenbakken en een speelplek voor de kinderen en accessoires zijn uitgevoerd in diezelfde stijl. Daardoor lijkt het terras uit één geheel te bestaan, met minder losse elementen dan gebruikelijk. Je hoeft alleen maar een paar kussens neer te leggen om het gezellig te maken. Natuurlijke materialen worden op sommige plekken afgewisseld met vrolijke speelse accenten zoals tegelpatronen.

In de tuin kan voorkomen; beton, stucwerk, bewerkt metaal, smeedijzer, vlechtwerk, glad en ruw keramiek en matraskussens. Vooral tegelachtige patronen vallen daarin op, vol ritmische herhalingen.

Kleurgebruik:
Qua kleur is de tuin gevuld met vrolijke en bonte kleuren, met natuurlijke neutralen als basis. De bonte kleuren zijn nu wel enigszins afgezwakt alsof ze door de zon zijn gebleekt.

Beplanting:
De border voor deze tuin oogt nonchalant en rommelig. Hij staat vol bloeiende planten met groot blad.

Terras:
Het terras kenmerkt zich door groepjes planten in stoere potten op strategische plekken, waardoor een intieme sfeer ontstaat. Op het terras staan plantenbakken die de vorm van het terras zelf weerspiegelen.
In dit afgeschermde gedeelte van de tuin kom je tot rust en geniet u van een kop geurende muntthee van eigen bodem.

ga terug