Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Blauw groene tuin

Deze blauw- groene tuin liefhebber voelt zich thuis bij een enigzins klassieke stijl. Ook sluit de tuin aan bij een landelijk en ecobewust levensgevoel. De tuin is harmonieus en vormt een eenheid met de woning en de natuur, maar dan wel in stijl.

Landelijke nostalgie:
Hier hangt de sfeer van het Franse platteland, met rust, gemoedelijkheid en joie de vivre.
Veel groen en veel bloemen staan in een schijnbare nonchalance door elkaar. Tegelijk heeft de tuin een duidelijke structuur.
In de tuin overheersen de decoratieve landelijke vormen. Er heerst nostalgie, maar die is in een modern jasje gestoken,  zodat de tuin toch een actuele uitstraling krijgt. De gebruikte materialen ogen natuurlijk en nostalgisch, en dat beeld zien we in hout, grind, natuursteen, keien, keramiek met onregelmatig glazuur, gevlochten riet en smeedijzer.
De bijbehorende dessins zijn veelal natuurstructuren. Vaak zijn het blad- en takmotieven, uitgevoerd in twee kleuren.

Landelijke sfeer:
De landelijke sfeer ontstaat door veel groen en bloemen ogenschijnlijk nonchalant te combineren. De basis is groenblijvend, bijvoorbeeld in de vorm van buxus. Ook een stevige boom mag niet ontbreken. De kleurstelling van deze tuin is harmonieus: veel grijstinten en geelgroenen. Daarnaast worden paarstinten toegepast, zoals lavendel. Ook klimroos en hortensia passen goed in deze landelijke tuin. Een pluktuin- of border versterkt het gevoel op het Franse platteland te wonen. Daarin staan bloemen voor op tafel, maar ook kruiden, fruit en minigroente om in de buitenkeuken te gebruiken.

Border en terras:
Bij de Burgundian Garden hoort een vrolijke, landelijke pluktuin voor bloemen en kruiden, in een landelijke uitstraling.
In deze tuin lopen verharding, halfverharding en border in elkaar over. Zo ontstaan landelijke en natuurlijke lijnen.

De gezonde ruimte:
Het gezonde vinden we in deze tuin in het gezellig bereiden van eten in de tuin met behulp van plukborders en potten met kruiden en minigroenten. Voor de gezonde uitstraling denken we hier aan koken, stoven, roken en grillen.
Een uitgebreide buitenkeuken maakt het allemaal mogelijk.

ga terug