Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

ACTIE: tuinonderhoud winterklaar maken.

Als u dit najaar door ons hoveniersbedrijf een najaarsbeurt voor uw tuin laat uitvoeren, vanaf medio oktober tot kerst 2019, nemen wij de eerste kubieke meter tuinafval gratis mee…….profiteer nu!

Als u tussen ½ oktober en ½ december uw tuin door ons laat verzorgen nemen wij de eerste kubieke meter tuinafval mee.

Om een tuin goed te kunnen onderhouden adviseren wij altijd dat wij minimaal 3-4x per jaar langs komen. Want als wij komen in maart/april zijn de meeste planten zo klein dat we niet kunnen zien hoe zich een en ander gaat ontwikkelen. En als we in november komen dan zijn de meeste (vaste)planten aan het afsterven en krijgen we ook geen goed beeld van uw tuin.

Het beste tuinadvies:

Om u het beste te kunnen adviseren komen wij in juni en augustus graag nog een keer langs om samen met u uw tuin door te lopen. Dan kunnen we zien en beslissen of de planten nog goed staan, waar gaten zitten en waar eventueel nieuwe planten moeten komen of aanwezige planten verwijderen.

Dit hoeft geen uren te kosten maar een uurtje geeft ons de kans om een goed beeld van uw tuin te krijgen en u zo goed mogelijk te adviseren.

Onze actie geldt natuurlijk ook voor onze vaste klanten.

Graag tot ziens in uw tuin!

Gerard en Mauritz Broekhuis.

Direct ons bellen?

Mauritz: 06-41.64.72.55

U kunt natuurlijk ook ons gratis servicenummer 0800-750.75.75 bellen en mailen kan natuurlijk altijd 24/7 info@tuintechnischburo.nl

ga terug