Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

TIP: duurzame muurbekleding voor tuinmuren.

Wilt u uw buitenmuren een exclusieve en chique uitstraling geven? Dan zijn rock panels er het juiste product voor. Dit komt mede door de duurzame natuursteen samenstelling en ruwe structuur, zo zorgt uw ervoor dat die saaie muur een tijdloos kunstwerk wordt met…

de uitstraling van een duurzame natuurstenen muur. Tot nu toe zijn de ‘platen’ leverbaar in 4 kleuren die passen bij elke stijl. Van authentiek landelijk tot koel en modern, van eigentijds strak tot warm mediterraan.
De rock panels worden handmatig gemaakt en met uiterste zorg geselecteerd. De unieke hoek elementen zorgen voor een natuurlijk kleurverloop. Verder zijn de rock panels uniek in structuur samenstelling en kleurechtheid. Het resultaat is een spannend kleuren- en lijnenspel dat ze weerga niet kent.
Of u nu een grote of kleine tuinmuren wilt verfraaien, waterelementen, zwembadomgevingen, vijvers, buitenkeukens, trappen e.d. alles aspecten zijn te creëren.
De vier kleuren die verkrijgbaar zijn staan ook op deze site afgebeeld en bestaan uit:
– Ochre Blend ( oker ) € 91,37 per m2   afb. 1
- Charcoal ( antraciet ) € 91,37 per m2 afb. 2 , 3, 4
- Ivory ( ivoor ) € 108,04 per m2  afb. 5
- White ( wit ) € 123,62 per m2 niet afgebeeld
Bovenvermelde bedragen zijn exclusief verwerken en inclusief BTW.
Geïnspireerd? Toepassing in uw eigen tuin? Neem dan contact met ons op, via ons gratis telefoonnummer 0800 – 750.75.75 of via de mail.

ga terug