Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

TIP: cortenstaal op maat

Cortenstaal bestaat al een geruime tijd maar wordt nu steeds meer door ons hoveniersbedrijf toegepast. Hier zijn tal van leuke en artistieke vormen van te maken. Hierbij denkend aan bloembakken, tuinafscheidingen, vijverranden, complete vijvers etc………..

Wij meten ter plaatsen in uw tuin zodat de definitieve werkmaat bepaald kan worden. Vervolgens wordt het in onze werkplaats op maat gemaakt en later, voor zover dit mogelijk is, als een geheel bij u aangeleverd.
Het nadeel van cortenstaal is dat er een roestlaag gevormd moet gaan worden aan de oppervlakte. Dit proces duurt veelal vele maanden en daarbij zal de eerste roestvorming ook van het staal af spoelen. Dat dit schade toe kan brengen aan uw bestrating en /of beplanting is logisch. 
Wij van tuintechnisch buro hebben een uniek procédé ontwikkeld waardoor wij binnen een dag dit proces uitvoeren. Hierdoor geen roestwater op uw (sier)bestrating, planten of schoenen.
Wij adviseren u graag hoe cortenstaal toe te passen in uw tuin. Bel ons gratis servicenummer 0800-750.75.75 of mail ons.

ga terug