Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Bijzondere tuinelementen

Als u iets bijzonders en duurzaams wilt in uw tuin dan is metaal een dankbaar materiaal om de fantasie te realiseren. Cortenstaal, RVS, aluminium of verzinkt staal in een gepoedercoate RAL kleur.In samenwerking met Peter Sprengers van Dutchhomeart werken wij tuinideeën in metaal uit in:

 

Cortenstalen schuttingen:

Cortenstalen schuttingen met geïtegreerde verlichting. Daar het karakter van cortenstaal wordt gevormd door het roestlaagje verdient dit enige aandacht. Het roest proces kan 1-1½ jaar duren. In deze periode kan er roestwater van het metaal afkomen dat vlekken geeft op verharding, kleding e.d. We kunnen ook deze stalen onderdelen op ons terrein laten roesten en als het proces is voltooid het geheel plaatsen. Prijzen afhankelijk van de staalprijzen en wijze van bevestigen. Richtprijs tussen de 200 en 250 euro/strekkende meter.

 

Cortenstaal & RVS:

Hiernaast een afscheiding met een lengte van 7 meter is voorzien van een cortenstalen koof met een r.v.s frame met een kokerdikte van 100X100mm. Het geheel is voorzien van een rail waarin frames met doeken kunnen worden bewogen om het geheel af te sluiten en te openen.

Het railsysteem is zeer duurzaam en van Deens makelij, de doeken zijn van containergaas en dubbel uitgevoerd en seizoenvast.

Zeer geschikt in grote tuien en horecatuien, als object waarachter een bijvoorbeeld een buffet kan worden gemaakt waarna het geheel wordt geopend voor de aanwezigen. Ook zeer geschikt om diverse perspectieven te creëren in de tuin.

Prijs voor deze afbeelding geplaatst op locatie rond de 7000,00 euro exclusief btw.

 

RVS overspanning:

Deze overspanning is een typisch dutchhomeart product. Vele vormen worden ontworpen en uitgevoerd. Strakke lijnen en een groot doek wat op een bijzondere manier is gespannen.

Het geheel seizoenvast en geplaatst op locatie. Frame is van r.v.s koker, doek is 16 vierkante meter en horizontaal gespannen. Doek containergaas en wind doorlatend. Zeer geschikt om de zon met 30 tot 60% te reduceren zoals een bladerdak.

Totale afmeting zo’n 5X5 meter met een hoogte van 2.5 meter. Prijsindicatie 6200,00 excl.BTW

 

Bloembaklamp:

Materiaal; cortenstaal – r.v.s.-acrylaat-en Led verlichting. Deze bloembakschemerlamp is uitermate geschikt voor de grotere tuin en voor terrassen van horecagelegenheden en restaurants.

De lamp kan worden uitgevoerd met logo’s op het acrylaat. De lichtverdeling is optimaal middels het opaal en translucente karakter van de kap.

Diverse maten leverbaar. Afbeelding hoogte 3 meter. Prijs per exclusief gemaakt exemplaar en geplaatst op locatie. 4500,00 excl BTW.

 

Tuinmeubelen:

Ook kunnen wij in samenspraak met u diverse duurzame tuinmeubelen vormgeven en realiseren. Voor de particuliere tuin, bedrijfstuin of – terrein of openbare ruimte.

Wilt u nadere informatie of een vrijblijvend advies klik hier

ga terug