Wat kost een tuin?

Tuintest

WAT KOST EEN ONTWERP

IK WIL EEN OFFERTE

Projecten

Metamorfose

Wij zijn gespecialiseerd in metamorfoses van tuinen en terreinen.

klik hier

Bedrijven

De terreinen bij bedrijfspanden zijn met name functioneel en zelden representatief. Een plek om de pauze door te brengen ontbreekt vaak, waardoor werknemers op stoepranden hun broodje in de zon eten. Op parkeerplaatsen ontbreken vaak bomen en wordt het regenwater niet goed afgevoerd, waardoor plassen ontstaan.

U kunt maar één keer een eerste indruk maken!

Uw bedrijfsterrein is de eerste indruk die men van uw bedrijf krijgt. Het kan er verzorgt uit zien doch als de bestrating niet goed afwatert of scheef ligt dan geeft dat geen beste beurt.
Bij de realisatie van een nieuw bedrijfspand is het van belang om in een zo’n vroeg mogelijk stadium alle plannenmakers bij elkaar te brengen. Wij maken helaas te vaak mee dat het terrein “wel even” door de bouwkundig architect wordt meegenomen en er dan geen ruimte meer is voor betere oplossingen. Een parkeerplaats met bomen die in een gaatje van 1×1 meter geplant dienen te worden zonder goede voorbereidingen in grond- en straatwerk.

Gevelbeplanting dat de laatste tijd volop in de belangstelling staat kunnen wij u ook adviseren. Dit kan u al snel structurele energiekosten besparen bij verwarmen en afkoelen van het pand.

Straatwerk…………….doe eens iets anders dan de grijze betonklinker!

De bomen die in het gazon dusdanig zijn geplant dat er net geen flinke grasmaaier tussen door kan en dus kostenverhogend qua onderhoud. Geen goede bereikbaarheid van te onderhouden ruimten, of geen voorzieningen voor gevel onderhoud etc…

Kortom mijn inziens kan er heel wat verbeterd worden met minimale middelen en kosten. Ook uw structurele onderhoudskosten houdt tuintechnisch buro zo laag mogelijk. Wij kunnen u zelfs een laagste prijsgarantie bieden. Ik vertel u daar graag meer over.